Ljubezen za vsako ceno

Ljubezen za vsako ceno

Avtor: STEPHANIE LAURENS
Serija: Cynster ,14.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: What Price Love?

* * *     16 vote
Oceni knjigo:
3

Dillon Caxton, varovanec Demona Cynsterja, je razočaran nad ljubeznijo. Čeprav mu je življenje naklonilo bogastvo, status in osupljivo lepoto, se nima časa ukvarjati z gospodičnami, ki hlepijo po možu in zakonu. Kot skrbnik ‘športa kraljev’ mora razbiti drzno kriminalno mrežo, ki bi lahko ogrozila celoten svet dirk s plemenitimi konji.

Dokler v njegov svet ne vstopi lepa lady Priscilla Dalloway. Tudi ona nima časa za ljubezen – brata dvojčka, ki živi za konje, mora rešiti pred tolpo nevarnih goljufov. Edini, ki ji lahko pomaga najti brata, pa je prav Dillon, ki se pretvarja, da ga niso prevzeli njeni čari.

Dama je Dillonova edina vez s kriminalnim podzemljem, Pris pa bi storila vse, da bi rešila brata dvojčka, pa čeprav to pomeni, da bo morala zapeljati tistega, ki naj se ne bi pustil zapeljati nobeni. Na skupni poti, polni nevarnosti in strasti, se znajdeta pred pomembnim vprašanjem: ljubezen za vsako ceno?

Komentarji:

  1. Lea 13/06/2016 10:58

    Sem jo pravkar prebrala in mi je resnično top. Laurensova je sicer moja ena boljših pisateljic in me tudi pri tej ni razočarala.odlična knjiga.

  2. Lady Starlight 14/06/2016 17:03

    Meni je bila nadvse dolgočasna, komaj sem čakla, da bi prišla do konca, ki ga kar ni in ni bilo na vifdiku.

  3. Aja 15/06/2016 21:16

    Se pridružujem mnenju Lady Starlight

Napiši komentar