Odrešitev Callie in Kaydena

Odrešitev Callie in Kaydena

Avtor: JESSICA SORENSEN
Serija: Coincidence / Callie and Kayden, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: The Redemption of Callie and Kaydenl

* * *     40 vote
Oceni knjigo:
3

Čustvena zgodba o dveh trpečih mladih dušah, ki ju odreši resnična ljubezen.

Temna skrivnost, ki jo je Kayden skrival dolga leta, je prišla na plano. Še huje: grozi mu ovadba zaradi napada. Ime lahko opere le tako, da Callie spregovori – to je nekaj, česar je ne bi nikoli prosil. Namesto tega stori vse, da bi jo zaščitil … Četudi to pomeni, da se mora odreči edinemu dekletu, ki ga je kdaj ljubil.

Callie ve, da Kayden tone v temačne globočine, in ga na vse pretege skuša rešiti. Toda to pomeni, da se mora soočiti s svojim največjim strahom in priznati svojo bolečo skrivnost. Misel, da bi spregovorila, jo navdaja z grozo – toda ne tako kot to, da bi za vedno izgubila Kaydena.

Globoko v srcu Callie ve, da je prišel trenutek, da s Kaydenom pozabita bolečino preteklosti. S pomočjo prijateljev skuje načrt, da bi Kaydenu pokazali življenje, ki bi ga lahko imeli. Pa ga lahko prepriča, da si skupaj utreta novo pot – ali je že prepozna?

Komentarji:

  1. Sabina 13/06/2016 8:08

    Tale serija mi postaja zelo všeč! Tudi druga knjiga predstavlja čudovito, ganljivo branje o dveh mladih zlomljenih srcih, ki jih lahko pozdravi ljubezen in medsebojno zaupanje.

  2. Lea 13/06/2016 11:09

    Se strinjam s Sabino. Komaj čakam naslednjo knjigo,da vidim kakšne skrivnosti pestijo še Luka. Odlično.

  3. Anja 21/06/2016 20:14

    Super, super, super, res dobre knjige

Napiši komentar