Prvinska predaja

Prvinska predaja

Avtor: MEREDITH WILD
Serija: Hacker, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Hardline

* * * *   9 vote
Oceni knjigo:
4

Računalniški mogotec Blake Landon je našel ljubezen svojega življenja, ko je spoznal odločno in prodorno Erico Hathaway. Čeprav se njegova obsedenost z nadzorom in njen neodvisni duh še naprej borita, Blake Erice nikoli več ne želi izpustiti iz svojega življenja. Erica je Blaku podarila zaupanje in ljubezen ter je prepričana, da bosta skupaj premagala vse ovire, ki jima stojijo na poti. A ko on zahteva več in preizkuša meje njene predanosti, se je prisiljena soočiti s temno platjo njegovega poželenja, ki jo je doslej skrival.

Toda težave ne izhajajo le iz njunega odnosa: ko ta postaja vse trdnejši, se jima začnejo bližati drugi sovražniki. Ericino podjetje se znajde v nevarnosti, Blake pa se na vso moč trudi, da bi jo zaščitil pred tistimi, ki jo skušajo prizadeti samo zato, da bi škodovali njemu. Ali bo njuna zveza obstala, ko bodo Blakovi nasprotniki prestopili mejo in ogrozili več kot le njeno službo?

Komentarji:

  1. Lea 13/06/2016 10:51

    Ta serija je kar luštna. Nič preveč komplicirana. Me prav zanima kakšen bo zaključek.

  2. travniške cvetlice 15/06/2016 6:13

    meni je pa dolgočasna. v bistvu se v njej nič ne dogaja. sodobnim romancam kar primanjkuje zgodbe. ne moras pisati samo o spolnosti med dvema.

  3. monique 28/07/2016 7:34

    Ne morem verjet, da mi je bil Blake na zacetku serije še kar všeč. Po tem delu sem si mislila samo se Ne hvala!! Me niti malo ne mika, da bi prebrala serijo do konca.

  4. Nani 07/11/2017 8:22

    Meni je pa zelo všeč…v tem delu se mi Erika prav zasmili…še sreča da se z njegovo družino
    dobro ujame.

Napiši komentar