Strasti v hotelu, soba 103

Strasti v hotelu, soba 103

Avtor: EMMA MARS
Serija: Hotelles Trilogy, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Stanza N° 3 - Svelami

* * *     7 vote
Oceni knjigo:
1

Dan po poročni noči si Elle in Louis želita le eno: da bi uživala v sobi 102. Toda Louis se je ujel v sodno kolesje in mora za daljše obdobje v zapor. Elle je brez svojega ljubimca obupana. Ker se ljubimca ne moreta več srečevati v čutni intimi sob v hotelu Charmes, sta si prisiljena izmisliti nove načine, kako užiti telesno naslado.

Ali bo odločni in nebrzdani Elle, nekdanji fatalni hotelki, uspelo obdržati nadzor nad čutnostjo in ohraniti zvezo z možem kljub njegovi odsotnosti? Očitno je prišel čas za dopisovanje. Elle v svojih pismih meša fikcijo in resničnost, da bi hranila fantazije svojega moškega …

Soba 103 je zadnji del erotične trilogije, v kateri se umetnost in zgodovina vrhunsko prepletata z dekadentno erotiko, začinjeno z nezgrešljivim francoskim šarmom.

Komentarji:

  1. monique 09/10/2016 20:21

    No pa sem zaključila še zadnji del. Tudi 3 knjiga je zelo napeta – razkrivajo se še zadnje skrivnosti in sodni procesi se bližajo finalu. Na koncu me je kar nekaj preobratov močno presenetilo. Na splošno sem bila s celotno trilogijo zelo zadovoljna. Bi kar obžalovala, da jo je že konec, pa sem se že zamotila z novo poslastico – The Original Sinners, ki prav tako dokazuje, da tudi nekateri erotični romani premorejo kvalitetno zgodbo :)

Napiši komentar