Princ in jaz

Princ in jaz

Avtor: KAREN HAWKINS
Serija: Oxenburg Princes, 2.knjiga
Zvrst:

Org. naslov: The Prince and I

* * * * ½ 19 vote
Oceni knjigo:
6

Lady Murian MacDonald Muir se hoče maščevati grofu, ki ji je umoril moža in ukradel posestvo. Z druščino zvestih služabnikov ropa njegove bogate goste, kar ji gre odlično, dokler ne ustavi kočije oxenburškega princa.

Grigorij Maksim Romanovin je na Škotsko prišel z nevarno diplomatsko nalogo. Ko se v boju prekaljeni princ znajde pred rapirjem razbojnika, ki ga ljudje poznajo kot škotskega Robina Hooda, zasluti, da je nekaj narobe: razbojnik je v resnici razbojnica. Jezen, ker mu je drzna rdečelaska pobegnila, se odloči, da jo bo našel.

Toda ko izve Murianino tragično zgodbo, se odloči, da ji bo pomagal, in razvname se divja bitka za pravico. Toda Maks se mora odločiti, kaj mu pomeni več: dolžnosti, ki jih ima do svoje kraljevine, ali čudovita ženska, ki mu je ukradla srce.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 04/07/2016 18:43

    Kaj naj sploh rečem – odlična kot zmore le Hawkinsova -ti princi so pa vsi po vrsti tako sladki, očarljivi in humorni, da si jih ne moreš izbiti iz glave. Branje, ki prevzame s svojo sproščenostjo.

  2. Lea 07/07/2016 15:42

    Ta knjiga je čudovita,tolk sem se nasmejala kot še dolgo ne. In tata Nataša,brez tega ženskega lika knjiga sploh ne bi bila zanimiva. Njena osebnost je naravnost čudovita,obožujem jo. Zanimiva zgodba,čutna… brez besed. Super.

  3. Lady Starlight 07/07/2016 19:26

    Hehehe, Lea, tudi meni je tata nataša zmagovalni lik, KH ima ravno to posebnost, da stranski liki tako popestrijo zgodbo, da jo kar pohrustaš. Zdaj pa še 3 princ, komaj ga čakam, upam, da bo kmalu. Če dobro vem, je sicer knjiga še v ustvarjanju, a upam, da bomo prevod dobili kaj kmalu po izidu. :)
    Morem reči, da so mi pri KH tudi prevodi všeč, da se ne porazgubi ta humornost. :)

  4. Sabina 13/07/2016 10:19

    Zelo očarljivo, predvsem pa pravljično branje o princu in razbojnici. Pošteno sem se nasmejala ob tati Nataši, ki je poskrbela za domiselne spletke. Murian pa me je po drugi strani pritegnila s svojo voljo, trmo in pogumom, da je kljubovala tiranskemu grofu. Tisti začetni prizor z “vljudnimi razbojniki” pa sploh zmaga. :D

  5. Travniske cvetlice 23/07/2016 7:36

    Knjiga mi nikakor ni stekla in je nisem prebrala do konca

  6. Narcisa 31/10/2021 12:13

    Tudi meni je bila knjiga zelo vsšeč in lepa. Šele sedaj sem ugotovila, da je to druga knjiga iz serije. Sedaj imam doma że prvo s simpatično Lily in lepotcem Wulfom.

Napiši komentar