Prvič na začetku

Prvič na začetku

Avtor: ANNA TODD
Serija: After, 5.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Before

* * *     30 vote
Oceni knjigo:
5

Hardin si nikoli ni predstavljal, kakšno bo njegovo življenje, in tudi če bi si, mu za to sploh ne bi bilo mar. Prezgodaj je doživel preveč, iz razbite družine pa je odnesel le koščke čustev, ki jih ni znal na novo sestaviti. Vseeno mu je bilo za vse, celo za samega sebe. Preden je prišla Tessa, je bilo njegovo življenje prazno in črno.

A ko je Tessa postala več kot izziv, več kot stava in več kot gola potešitev, je spoznal veselje v izpolnitvi, spoznal je iskreni smeh in ostro bolečino ob zavrnitvi. Spoznal je, da je ona njegovo zavetje, brez katerega ne more živeti. In spoznal je, da jo ljubi.

To je več kot samo ponovitev iste zgodbe iz Hardinovega zornega kota, je vpogled v njegov zapleteni značaj in trenutke, ko se bori proti paniki in strahu, ko prvič občuti iskreno obžalovanje in ko spozna, da se mora boriti, da bi zanjo postal boljši človek, čeprav še sam ne ve, kako naj bi mu to uspelo.

Komentarji:

  1. Lea 03/07/2016 22:36

    Malo drugače še iz drugega zornega kota,čeprav sem imela občutek,da ni bilo nič novega,kar že ne bi prebrala v prejšnjih delih. Ne vem pa,če je še slučajno kakšen del iz te serije. Za prebrat je.

  2. Sabina 04/07/2016 13:59

    Je za prebrat, kot pravi Lea, vendar ne pusti trajnejšega vtisa. Tokrat izvemo, kako je Hardin gledal na svoje ravnanje, kakršno je pač bilo, poleg tega pa naletimo tudi na druge osebe, ki so na njem pustile močan pečat. Za poletno čtivo je čisto solidno.

  3. Bučka 27/09/2016 20:15

    Jaz sem že pri prvi polovici prve knjige obupala in serije nisem brala naprej, ker mi je bilo dogajanje malo preveč gori-doli, naprej-nazaj….
    Sem pa prebrala tale zbirek, sicer je čisto OK, meni pa zadosti.

  4. Lulu 13/02/2019 23:28

    Nerealne knjige in zgodba, daleč od prave resnične ljubezni. Že na začetku tipični brezvezni najstniški odnosi. Dalje, niti ne mislim brat. Še ena serija narejna za zaslužek.

  5. Avgustmeta 10/04/2019 21:20

    Prosim če ima kdo vse 4 dele v slovenščini in mi lahko pošlje na mail
    avgustmeta@gmail.com

Napiši komentar