Mojster poželenja

Mojster poželenja

Avtor: KINLEY MACGREGOR
Serija: MacAllisters series, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Master of Desire

* * * *   29 vote
Oceni knjigo:
10

Lady Emily je vedno sanjarila o ljubezni in poroki, ki bi jo ponesli v nepredstavljive višave ljubezni, ki je ni nikoli izkusila. In nato se pred vrati očetovega gradu pojavi privlačen, drzen in skrivnostno nevaren neznanec …

Draven de Montague, grof Revenswoodski, ne bi nikoli prestopil praga domovanja svojega najbolj osovraženega nasprotnika, če mu ne bi sam kralj predal v varstvo njegove najmlajše hčere Emily, da bi med njima vzpostavil mir. Ali bi dekle s svojo radoživostjo in privlačnim videzom lahko speljalo Dravna v skušnjavo? Bi utegnil prelomiti svojo zaobljubo, da ne bo nikoli nikogar spustil v svoje srce?

Emily se zaveda, da bi s svojimi čari lahko podrla zidove, ki jih je zgradil okrog sebe. Toda ali lahko njegova predaja zaneti ogenj, ki bo tako vroč, da bo obema v pogubo?

Komentarji:

  1. Melinda 11/07/2016 7:48

    5 -ka :D . Spominja na knjige JG. Fletna, prisrčna, s trmastimi liki! Komaj čakam na nadaljevanja!

  2. Sabina 11/07/2016 14:27

    Lepo branje, vendar so name Meglice naredile boljši vtis.

  3. neja 11/07/2016 14:50

    Jaz pa sem bolj uživala ob tej. Kot pravi Sabina, lepo branje.

  4. Lady Starlight 11/07/2016 22:14

    Tudi zame je to knjiga, ki mi je pričarala tisti vse bolj redko doživet wooow efekt – moram reči, da sem ob Dravnovi požrtvovalnosti celo malo jokala, pa nisem že leta potočila kake solzice ob knjigi. Junaka sta mi popolna kombinacija resnosti in navihanosti, on je tako načelen, ona prava mala predrznica, ki ga mami v svojo skušnjavo in zapeljuje. Obožujem to knjigo in pisateljica na moji knjižni omari zaseda visoko mesto. Priporočam v branje.

  5. Lea 12/07/2016 16:53

    Knjiga mi je bila zelo všeč, lahko čitljiva. Bi se v popolnosti strinjala z Lady Starlight. Edino škoda ker je bila tako kratka. Jaz bi jo lahko brala še in še.

  6. Bučka 26/10/2016 23:01

    Nič posebnega se mi ni zdela, ostalih iz te serije pa še nisem prebrala.

  7. monique 06/11/2016 15:39

    Saj je bila še kar zabavna, ampak meni je imela za srednjeveško romanco čisto preveč moderen prizvok. Mogoče je viktorijanska doba res bolj hvaležno obdobje za pisanje romanc, ampak je naprimer Monica McCarthy dokazala, da se lahko tudi za srednji vek napiše odlično romantično zgodbo, ne da bi bilo potrebno pretirano modernizirat glavne junake.

  8. Simona 22/11/2016 15:25

    Mi je bila všeč, ne pa spet tako zelo všeč. Luštno branje. Drugače se pa podpišem pod komentar od Monique :-)

  9. mikica 19/06/2018 10:30

    Zelo všečna knjiga, le na koncu se mi zdi, da je bilo malo prehitro zmašeno in zaključeno vse skupaj (sovražnik razkrit kar tako, spotoma…).

  10. Lady Starlight 03/02/2019 9:35

    Včeraj sem si jo znova privoščila in se znova zaljubila vanjo. Je ena mojih ljubših knjig, kljub že četrtemu branju so se strani kar same obračale in nisem mogla spat, dokler je nisem prebrala. A Dravena sem pa itak prav zatrapana, kakšen časten moški, ki se je za ljubko Emily bil pripravljen odpovedati celo življenju. Emily je bila pa itak prava faca in navihanka – natanko tak tip junakinje, ki jih obožujem – skupaj sta bila popoln par. <3 V knjigi kar prasketa od njune ljubezni, čeprav s jo Drake nekaj časa ne upa sprejeti.
    Meni skratka ena ljubših romanc in najljubša iz te serije.

Napiši komentar