Romanca na škotskem

Romanca na škotskem

Avtor: KAREN HAWKINS
Serija: MacLean Curse, 4.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Sleepless in Scotland

* * * ½   25 vote
Oceni knjigo:
8

Triona nasprotuje poroki, ki ne temelji na ljubezni, toda ker je razumna in se zaveda posledic, ki bi jih imela njena družina, se kmalu znajde poročena in na Škotskem.

Ko se razumska Triona odpravi v London, da bi rešila svojo vihravo dvojčico, preden se ta na svojem družbenem debutu popolnoma osramoti – sestra namreč namerava z zvijačo ujeti privlačnega plemiča, da bi jo ta zasnubil – še zdaleč ne pričakuje, da se bo njeno potovanje zaključilo z lastno poroko.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 04/10/2016 16:33

    Ne morem vam povedati, kako sem bila vesela, ko sem danes odprla cobiss in videla, da je v prevajanju tudi že 5. del te knjige, prav tako 5. del serije Tracy ANNE WARREN in 4. del VICTORIE ALEXANDER. Juhuhuhuu, jih kar ne morem in ne morem dočakati … še posebej ALEXANDROVE. Tako vesela sem, da bomo dobili nadaljevanja, ker so mi vse te tri serije Meandrove izjemno všeč. Mogoče nam bodo dali tudi kakšno novvo serijo od Gaelen Foley. ;)

  2. Krofi 05/10/2016 18:22

    Noroooo :) V zadnjem času prava poplava knjig. Vse založbe tako pridno prevajajo, da bo težko vse sproti prebrati. Vse pohvale :) Mogoče katera ve kdaj pride tale poslastica v knjižnice? Na Cobissu sicer še vedno piše, da je knjiga v tisku.

  3. Lady Starlight 07/10/2016 17:32

    Ne, žal treutno nič ne vem, je pa v tisku tudi že nadaljevanje. Komaj že čakam. :)

  4. neja 29/10/2016 19:12

    Če ne bi bilo zapleta, ki je vodil v poroko, bi kar pozabila, da gre za zgodovinsko romanco. Luštna zgodba, Triona mi je bila zelo všeč, od Hugha pa sem pričakovala malce več.

  5. Lady Starlight 02/11/2016 23:48

    Fajna knjiga, Karen Hawkens rada prebiram. :)
    Še bolj se pa veselim naslednje, me prav zanima kakšna presenečenja Caitlyn pripravlja Alexandru. Ne morem je dočakati. :)

  6. Sabina 21/11/2016 12:20

    Tudi jaz, tako kot Neja, nisem imela tu pravega občutka, da bi šlo za pravo zgodovinsko romanco. Zgodba je luštna in Triona mi je bila všeč, ampak čez kakšen dan bom že pozabila, za kaj se je sploh šlo v knjigi. To je res škoda, ker ima avtorica simpatičen smisel za humor, ki pa se v tej seriji ni razvil v pravo smer.

  7. monique 12/12/2016 13:13

    Meni pa ni potegnila. Zdi se mi, da je vsak del slabši in tudi to prekletsvo mi je z vsakim delom bolj trapasto. Mislim, da bom kar nehala brat to pisateljico.

  8. Taddie 27/12/2016 12:37

    Nič presenetljivega, tudi sama sem na trenutke imela občutek, da je to bolj moderna zgodba. Ima pa dobre nastavke: humor, sam zaplet, oba junaka … se pa v drugi polovici zgodba prične bolj vrteti okoli deklic kot pa njiju … vseeno luštno branje.

Napiši komentar