Lomilec src

Lomilec src

Avtor: JULIE GARWOOD
Serija: Buchanan / FBI, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Heartbreaker

* * *     27 vote
Oceni knjigo:
9

V mračni in tihi spovednici nori serijski morilec očetu Thomasu Maddnu razkrije svoj izprijeni načrt za naslednji umor in naslednjo žrtev – Tomovo lepo sestro Laurant. Ker jo želi Tom na vsak način zaščititi, na pomoč pokliče svojega najboljšega prijatelja in odličnega agenta FBI, Nicka Buchanana. Da bi preslepili morilca, se Laurant in Nick pretvarjata, da sta par. Toda zaigrana naklonjenost kmalu preraste v pristno … Nevarnost in napetost pa se povečujeta. Bo Laurant in Nicku uspelo ugnati morilca ali bo on ukanil njiju?

Komentarji:

  1. neja 14/10/2016 7:01

    Izpostaviti moram, da ni izpolnila mojih pričakovanj. Sicer se knjiga lepo bere, vendar v njej nisem našla tiste iskrivosti, ki je bila značilna za pisateljičine škotske romance.

  2. Lea 25/10/2016 1:08

    Hja. Knjigo sem sicer prebrala,vendar sem bila do sedaj še najbolj razočarana. J.G. najbolj pašejo višavske knjige in ne sodobne keiminalke. Upam da še napiše kakšno zgodovinsko romanco.

  3. Lea 25/10/2016 1:08

    Hja. Knjigo sem sicer prebrala,vendar sem bila do sedaj še najbolj razočarana. J.G. najbolj pašejo višavske knjige in ne sodobne kriminalke. Upam da še napiše kakšno zgodovinsko romanco.

  4. Sabina 25/10/2016 10:25

    Julie Garwood me je zelo prijetno presenetila s svežim pristopom k sodobni ljubezenski kriminalki. Tiste, ki boste pričakovale staro Julie, vas že sedaj opozarjam, da vam ne bo všeč, jaz pa sem uživala v vsaki strani. Tommy je za župnika zelo zanimiv, da ne govorim o agentu Noahu in dveh radovednih ostarelih sosedah, Noah in Laurant pa sta zelo zanimiv parček. Mestoma sem se počutila, kot da bi brala C. Bybee. :)
    Ocena: lepa štirica!

  5. Sabina 25/10/2016 10:28

    *vas že sedaj opozarjam, da vam najbrž ne bo všeč, ni pa nujno – vsaka bere drugače (se opravičujem, malo sem preveč hitro tipkala)

  6. lady Jane 27/10/2016 11:50

    Prijetno presenečenje. Ni tipična knjiga za Garwoodko, mi je pa bila vseeno zelo všeč. upam da bo še kaj v tem stilu, čeprav obožujem njene Škote. Vsekakor jo je vredno prebrati, saj je zgodba zelo napeta in zanimiva.

  7. Bučka 14/11/2016 16:12

    Nisem prebrala do konca. Stil pisanja me ni pritegnil – dolgočasen za kriminalko.

  8. Travniske cvetlice 20/11/2016 23:48

    Kaksen dolgcad. Nato ja se tisti slaboumni ljubezenski prizori. Ali me ljubi ali ne. Po dveh tednih v 21 stoletju te noben ne ljubi. Popolnoma nedovrsena zgodba brez pridiha kriminalke. Kar nekaj. Naj raje ostane pri skotskem visavju, ki je iz knjige v knjigo enak. Ce prebetes tri njene knjige si izvedel vse. Kot da pise samo zarafi denarja.

  9. Mjuša 21/04/2017 0:29

    Zgodba me ni pritegnila. Nedodelana, razvlečena in čisto v enakem stilu kot njene škotske zgodbe. Še dvogovori so taki kot da se pogovarjata dva v 18. stoletju. Sicer njene knjige berem, ampak opažam, da jih piše v istem vzorcu, tako da ni razlike med zgodovinsko romanco ali “sodobno” izvedbo. Dolgočasna, na trenutke me je junakinja spravljala ob živce s svojo neodločnostjo ampak dovolj berljiva da me je zanimal sicer predvidljiv konec.

Napiši komentar