Poljubi so najboljše zdravilo

Poljubi so najboljše zdravilo

Avtor: SUSAN MALLERY
Serija: Fool's Gold, 5.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Only yours

* * *     33 vote
Oceni knjigo:
4

Človekov najboljši … ženitni posrednik?

Montana Hendrix je našla svoj poklic – delo s terapevtskimi psi. Zdaj ko ima službo, ki jo ima rada, in živi v rojstnem kraju, ki ga obožuje, je končno pripravljena, da se v njeni pravljici pojavi princ. Ali ji lahko kateri od njenih psov pomaga poiskati gospoda Pravega … ali pa morda dr. Pravega?

Kirurgu Simonu Bradleyju je ljubša sterilna bolnišnica kot pa kaotičnost resničnega življenja, zlasti ko resnično življenje vključuje psico mešanko, ki pogosto povzroča nesreče, in žensko, katere poljubi vzbujajo v njem željo po tem, za kar ve, da ne more imeti. Z brazgotinami, ki so mu ostale iz otroštva, se izogiba čustvenim zapletom, tako da se neprestano seli iz kraja v kraj, kjer zdravi otroke, ki potrebujejo njegove izkušene roke.

Ali ga lahko njegova vedno močnejša čustva do Montane pripravijo do tega, da se ustali v Fool’s Goldu ali pa bo odšel in vzel s sabo njeno zlomljeno srce?

Komentarji:

  1. Lea 23/10/2016 1:06

    Super zgodbica. Se splača prebrati. Komaj čakam na naslednje dele.

  2. Travniske cvetlice 03/11/2016 22:14

    Malo se ponavljajo vsebine. Vedno manj so mi prepricljive. Nekako sama vsebina ne vlece in je zelo monotona, predvsem pa prevec podobna predhodnjim knjigam.

  3. neja 30/12/2016 9:35

    Obožujem pasjo druščino, zato sem bila nad zgodbo navdušena. Tako kot Lea, tudi jaz komaj čakam na naslednjo iz serije.

  4. nani 21/03/2017 15:49

    Z užitkom sem jo prebrala, na momente me je ganila, kot me vedno, kadar so v zgodbi vpleteni otroci in ljudje ki delajo dobro. Kot ljubiteljica psov sem se vživela tudi v njihovo vlogo v tej zgodbi. Zelo pozitivno.
    Sporočam pa, da obstaja prevedena tudi šesta knjiga, ki ima naslov Poljub za piko na i. Je že v knjižnicah.

Napiši komentar