Prvinska ljubezen

Prvinska ljubezen

Avtor: MEREDITH WILD
Serija: Hacker, 5.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Hard love

* * * *   11 vote
Oceni knjigo:
2

Nekaj dni po sanjski poroki Blake in Erica Landon odideta na poročno potovanje – na medene tedne, med katerimi se okrepijo vezi med njima, obljube, ki sta si jih izmenjala na poročni dan, pa zacelijo vse rane iz preteklosti.

Ko se zdi, da so vse težave že varno za njima, škandal, ki spremlja izvolitev Daniela Fitzgeralda za guvernerja, ogrozi njuno idilično novo zakonsko življenje. Nezakonito izvoljeni guverner bi za slavo naredil vse, četudi to pomeni, da mora ogroziti srečo lastne hčerke. Ob vrnitvi domov se tako Blake znajde v središču kriminalne preiskave, v kateri ga obtožujejo prestopkov iz hekerske preteklosti, ki pa je nikakor ne želi več podoživljati.
Blakova svoboda je na kocki, njuna prihodnost pa v nevarnosti, zato je Erica pripravljena narediti vse, da bi oprala njegovo ime. Toda, ko se Blake upre oblastem in zavrača iskanje resnice, se njun svet začne rušiti. Bo dopustil, da bo preteklost nazadnje zmagala? Ali pa ga lahko Erica prepriča, da se je vredno boriti za skupno življenje – bolj kot kdajkoli doslej …


Komentarji:

  1. Lea 19/10/2016 0:35

    Nič kaj posebnega. Sem že komaj čakala,da se ta serija zaključi. Če nimaš kaj druga brat,je ta kar vredu.

  2. Nani 07/11/2017 8:31

    Tudi to sem prebrala na mah. Mogoče sem se bolj vživela v njuno zgodbo, ker sem
    vseh pet prebrala naenkrat. Erika se izkaže in reši situacijo, da sem bila prav ponosna nanjo.
    Ljubezen ti res da moč…

Napiši komentar