Graysonova obljuba

Graysonova obljuba

Avtor: MIA SHERIDAN
Serija: Sign of Love series
Zvrst: S

Org. naslov: Grayson`s vow

* * * ½   51 vote
Oceni knjigo:
12

Kira Dallaire je obupana. Pred njo je izziv, za katerega se zdi, da je pretežak, da bi ga premagala. Premetena in odločna dvaindvajsetletnica, ki ji je ostalo bore malo denarja in še manj možnosti, mora začeti znova. Znana po svojem radodarnem srcu in impulzivnem značaju, naredi verjetno njen najbolj nezaslišan načrt doslej.

Grayson Hawthorn izgublja upanje. Ovire, na katere je naletel, se zdijo prevelike, da bi jih premagal. Izdajstvo je vsekakor ena od njih. Z omejenimi sredstvi, ki vztrajno kopnijo, poskuša postaviti na noge propadajoče družinske vinograde in zdi se, da mu obljube, ki si jo je dal, ne bo uspelo izpolniti. Vse dokler v njegovo pisarno ne pride ženska z nenavadnim in nepričakovanim predlogom, ki ga ne more zavrniti.

To, kar se začne kot začasni poslovni dogovor, se kmalu razvije v nekaj več, saj živahna in ognjevita Kira hladnega in arogantnega Graysona izzove, da si od življenja želi več. Da zase hoče več. Ampak ko njuna hotenja trčijo in se vname silovita strast, ugotovita, da preteklost včasih ustvari zidove, ki jih je težko porušiti, ter da lažem in prevaram redko sledi srečen konec. Ko Kira in Grayson drvita usodi naproti, spoznata, da je nekatere obljube treba prelomiti, za druge pa je vredno tvegati vse … Tudi lastno srce.

Komentarji:

  1. Sabina 26/10/2016 9:24

    Luštno branje o nepričakovani ljubezni, ki se rodi med dvema na videz zelo različnima junakoma, v resnici pa vsak od njiju nosi skrite rane. Na skrivaj oba še vedno gojita upanje, da bosta ljubljena, Grayson pa pri tem spoznanju potrebuje še več vzpodbude, ki jo mu da samo Kira. Čustveno, duhovito (sploh tista o zmaju in mali čarovnici)!

  2. Lea 26/10/2016 17:05

    Lušna zgodba,čeprav bi včasih Graysonu rit sprašila zaradi njegovega obnašanja.

  3. travniške cvetice 28/10/2016 5:54

    dobra, sodobna romanca. v zadnjem času moja najljubša. jo bom sigurno se enkrat v roke vzela.

  4. neja 05/11/2016 9:35

    Tudi meni je bila zgodba zelo všeč, sploh Kirin značaj me je navdušil.

  5. zvezdica 15/11/2016 22:20

    Mmmm….odlična :D
    Čista petica

  6. Taddie 28/11/2016 9:46

    Pa sem jo tudi jaz dobila v roke in … navdušena sem! Vrhunska zgodba, izjemna lika, rada imam junake, ki so tople, globoke osebnosti s čutom za soljudi. Pa grenke stvari imajo vedno v sebi ščepec humornosti – podobno pišeta tudi SEP in Christina Dodd. Prav lahko knjigo postavim ob bok njunim romancam tudi v drugih prvinah.
    Zgodba, ki me je vlekla od prve do zadnje strani in definitivno jo priporočam :-)

  7. S.Girl 17/02/2017 12:14

    PREČUDOVITA ljubezenska zgodba, ki se odvija med Kiro, lepo 22 letnico z smaragdnimi očmi in s temperamentom ognjevite čarovnice in Graysonom, zmajem, ki se spozna na vinogradništvo … Tako kot je zapisala že Taddie, sem jo tudi sama z VELIKIM užitkom srkala od prve do zadnje strani …

  8. Mar Tina 07/05/2017 8:08

    Neverjetna knjiga, ki me je posrkala vase. Ko sem končala pozno ponoči sploh nisem mogla zaspati.

  9. michelle 23/07/2017 10:23

    Še en bonbonček med ljubezenskimi romani! <3 Še ena knjiga, ki ti pusti tisti prijeten topel občutek pri srcu. …in navsezadnje še ena knjiga, ki te popelje v čudoviti svet ljubezni, v tisti pravljični svet poln metuljčkov v trebuhu. :)

    Knjiga si zasluži čisto petico (In še kakšen + zraven!). Slog pisanja je čudovit: gre za lahkotno branje, vendar ni razvlečeno, niti dolgočasno. Skozi branje prav začutiš oba glavna junaka – njuna čustva. razmišljanje… Zgodba je pripovedovana skozi oči dveh pripovedovalcev – obeh glavnih junakov (in ne samo skozi oči enega od njih). V samo zgodbo se lahko bralec tako še bolj vživi in konec koncev je tu tudi najlažji način ,da lahko bralec razume obe strani – strani obeh glavnih junakov.

  10. Nefertiti 14/07/2018 7:40

    ODLIČNO delo ! Zanimivo, zabavno, sarkastično, strastno in srčno…
    Knjiga zelo lepo ponazori, česa vse je zmožna ljubezen. Tista nesebična, radostna, prava in iskrena ljubezen.
    Knjiga skozi svojo zgodbo ponudi vpogled v osebnost dveh ljudi, ki ju je izoblikovalo težko otroštvo, prikaže, kako se z njim spoprijema eden in drugi. Svojeglavost enega in dokazovanje drugega. In nato skupni cilj, ki ju združi in poveže. In s katerim začneta rast. Skupaj.
    Res krasno branje, zlahka se posameznik vživi v knjigo in njeno vsebino, ter se morebiti tudi kdo poistoveti s katerim izmed glavnih oseb v knjigi.
    Slikovito je opisano, kako življenje niso samo vrtnice, pa tudi trnji ne. Včasih človeka čaka najbolj zanimiva in odločila zgodba njegovega življenja ravno tam, ko najmanj pričakuje in včasih lahko v človeku znova zaživi tisto, kar je v njem že zdavnaj umrlo.
    Absolutno vrhunsko branje, izjemno delo – eno izmed tistih, ki ga človek prebere večkrat.

  11. Sandra 02/03/2019 13:02

    Mia je odlična pisateljica! Že nekaj časa nisem prebrala knjige, kjer te kar stiska v prsih, ko doživljaš vso zgodbo in občutke. Vse tri knjige so me navdušile, najbolj pa mi je ostala v spominu Archerjev glas, nekako se me je nabolj dotaknila. Upam, da se prevede še kakšna njena knjiga. Preberite, ne bo vam žal.

  12. Pikapoka 21/01/2020 23:13

    Super knjiga. Vredna branja.

Napiši komentar