Neustavljiva ljubezen

Neustavljiva ljubezen

Avtor: JULIE JAMES
Serija: FBI / US Attorney, 4.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Love Irresistibly

* * *     38 vote
Oceni knjigo:
5

ON JE NAVAJEN, DA DOBI, KAR HOČE
Cade Morgan, pomočnik javnega tožilca in nekdanji igralec ameriškega nogometa, bo naredil vse, da ujame podkupljivega senatorja, vendar pa pri tem potrebuje pomoč Brooke Parker. Senatorju bi rad nastavil prisluškovalno napravo v restavraciji, kjer je ona zaposlena kot glavna svetovalka. Samo prepričati jo mora, da bo pri tem sodelovala, kar pa bo zanj mala malica – malo moškega šarma, skupaj z močjo, ki jo vzbuja njegova pisarna že samo z omembo njenega imena.

TODA ON HOČE NJO
Brooke Parker je bistra poslovna ženska in zelo dobro ve, kako je treba ravnati z ljudmi iz pisarne javnega tožilca. Pod sarkastičnimi zbadljivkami, s katerimi se obkladata, se kmalu zakrešejo tudi vroče iskre privlačnosti. A kaj ko je Brooke odločena, da bo njun odnos le priložnosten. Cade se s tem strinja. Dokler ga neki dogodek ne vrže iz tira in spozna, da si v življenju želi še kaj več kot zgolj nekaj sproščenih uric z žensko, ki ga neustavljivo privlači …

Komentarji:

  1. travniške cvetice 28/10/2016 5:52

    krasna serija.

  2. Sabina 24/11/2016 21:51

    Zanimivo, drugače mi je serija zelo všeč, ampak tale zgodba me je pa kar malo razočarala in bom najbrž v manjšini. Mogoče je kriv prevod, vendar res nisem čutila prave povezanosti med Cadeom in Brooke. Njun odnos mi je deloval nekoliko mlačno kljub iskricam na začetku, ko sta si podajala sarkastične opazke. Škoda, sicer pa je solidno branje za zimske večere.

  3. S.Girl 18/12/2016 13:23

    TOP TOP TOP je tudi tale zgodba prečudovite celotne serije. Chade – vroč pomočnik javnega tožilca in Brooke – jezikava kot vedno in njegova punca-z-edine-slike. Dvakrat med branjem potočila solze, da ne bo pomote, smeha in nasmeškov pa nisem štela … hi hi …Prebrala sem vseh njenih 6 prevedenih romanov. Zame BOLJŠA OD NAJBOLJŠE pisateljice.
    Sabina, oprosti, ampak moje mnenje je, da s prevodom ni prav nič narobe, kaj šele, da bi bilo kaj narobe s kemijo, ki je bila med njima ves čas. Jaz ju še sedaj vidim kot strastna zaljubljenca (seks med njima – vau), kako se popolno z roko v roki sprehajata po aveniji Michigan …

  4. Q 05/01/2017 15:26

    Odlična! 5
    Kot vse njene.

  5. Bučka 09/01/2017 23:39

    Pričakovala več. Zaplet, ki to ni. Ženska, ki preveč dela. Še najbolj mi je bil všeč Zach.
    Od vseh v tej seriji je meni boljša Osem let skomin.

Napiši komentar