Rojen v grehu

Rojen v grehu

Avtor: KINLEY MACGREGOR
Serija: MacAllisters series, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Born in Sin

* * * * ½ 38 vote
Oceni knjigo:
10

Čeprav se lahko le nekaj mož meri z njeno sposobnostjo vihtenja meča, se Caledonia MacNeely bori z nenavadnim drhtenjem, ko ji ponudijo zakon z zloglasnim lordom Sinom. Callie se boji skrivnostnega, nedosegljivega tujca – manj zaradi govoric, ki ga preklinjajo, kot zaradi vročine njegovega dotika – vendar se mora ukloniti angleškemu kralju. In ker je usoda njenega klana odvisna od premirja, nima veliko izbire.

Zavržen kot otrok je Sin MacAllister začel sovražiti svoje škotske korenine. Da bi razkril sovražnika kralja Henrika, se mora podati v osovraženo Višavje – poročen z očarljivim dekletom, katere ognjeno rdeči lasje popolnoma ustrezajo njenemu ognjevitemu duhu. Hladno, otrdelo srce je bilo vedno ključ do Sinovega preživetja, toda ta lepotica vzbudi v njem nevarno potrebo, ki je nikoli prej ni poznal.

Komentarji:

  1. neja 26/10/2016 14:08

    Lepa romanca, še posebej všeč so mi bili Caledoniini nenehni poskusi pobega z gradu angleškega kralja.

  2. Renata 26/10/2016 17:00

    Ena najlepših romantičnih zgodb v zadnjem času. Čista 5!

  3. Lady Starlight 03/11/2016 12:33

    Uff, strinjam se s predhodnicama – odlična je, še zlasti Sin me je očaral, koliko vsega nosi na duši, pa je kljub temu izreden človek. <3

  4. Sabina 09/11/2016 10:56

    Rojen v grehu mi je trenutno najljubša zgodba iz te serije! Ko sem brala, kaj je moral Sin vse preživeti (ujetništvo, mučenje, zavračanje staršev itd.), me je osupnilo, da je kljub temu ostal časten človek. Všeč mi je, da je Caledonia v njem hitro prepoznala videla moža, ki si v resnici želi biti ljubljen in njeno prizadevanje, da bi se ji odprl, kaže na njeno srčnost, ljubezen ter neskončno dobroto. Res čudovito branje!

  5. Lea 15/12/2016 11:18

    Meni je trenutno najboljša od te serije. Kaj vse je Sin pretrpel in na koncu našel svojo izgubljeno dušo in srce. Noro.

  6. Simona 09/01/2017 18:18

    Mi je bila najbolj všeč izmed serije. Lepo poveže prvi dve knjigi. Poslastica :-)

  7. Amy_Lee 24/01/2017 10:29

    Odlična knjiga, oziroma vse tri so bile po mojem okusu. Ta je sigurno od vseh treh nekako najbolj simpatična a vseeno priporočam da si preberete tudi prve dve, saj že tam malo spoznate brate in je branje se bolj prijetno.

  8. Bučka 27/01/2017 21:25

    Kar ponavljam za ostalimi; odlična, in najboljša od treh.

  9. monique 08/03/2017 10:24

    Sin je čudovit karakter – ravno na take tourtored heroes vedno padam. Ko bi bila vsaj še zgodba tako čudovita kot je on, ampak Kinley žal ne zna niti malo pričarati srednjega veka. Sem upala, da se bo tekom serije kaj izboljšala, vendar meni še vedno deluje kot sodobna romanca, s sodobnimi junaki, ki ima zraven čisto slučajno še meče, konje in gradove. Sin bi si zaslužil boljšo zgodbo.

  10. Taddie 12/01/2018 0:34

    Kakšna zgodba! Polna čustev in vere v ljubezen, v dobro v človeku, o (pre)moči nad ljudmi, poteptanem dostojanstvu, izruvanju ljubezni in ljubečnosti, o strahovih, koprnenju po naklonjenosti, temu, da te ima nekdo rad. O tem, kaj je tisto, kar človeka še ohrani pri življenju, zdravi pameti … Sin je človek časti, ki bi rad bil ljubljen. Caledonia je dekle, ki nikdar ne izgubi upanja in ki v ljudeh vidi in prepozna dobro. Resnično lepa zgodba, doslej mi je najljubša v seriji, prevod pa izjemen – tekoč, tak, ki je lepo ujel izpovednost junakov. ❤

Napiši komentar