Ko srce oprosti

Ko srce oprosti

Avtor: RUTH M. LERGA
Serija: Los tres mosqueteros, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Cuando el corazón perdona

* * * *   8 vote
Oceni knjigo:
2

London, 1823. Nicole Saint-Jones nikakor ne more pozabiti, kako zelo jo je lord Richard Illingsworth prejšnje leto prizadel. Edini moški, ki se ji je zdel častivreden, kavalirski in zabaven, se ji je izneveril.
Čeprav ni zaljubljena vanj – ali tako vsaj misli – tega ne more pozabiti in tega mu tudi nikakor ni pripravljena oprostiti.
Vendar okoliščine tako nanesejo, da se Richard in Nicole ne moreta ogniti eden drugemu, saj se zaradi družinskih srečanj in družabnih dogodkov nenehno gibljeta v istih krogih. Kako bo torej Nicole prenesla, ko bo Richard dvoril drugim damam pred njenimi očmi? Ali bo ta ponosni vikont povsem neprizadeto prenesel pogled na Nicole v rokah drugega moškega?
Glavna junaka se v hipu znajdeta v vrtincu nepričakovanih obratov, nesporazumov, ljubosumja, zabavnih situacij, ob katerih bodo bralke zagotovo zelo uživale …

Komentarji:

  1. Melinda 29/01/2017 20:18

    Meni je bila knjiga zelo dobra! Vendar sem cel čas imela občutek, da bi to morala biti tretja knjiga! Zgodba Jamesa in Juliana pa prva in druga! Res je, da bi Richarda najraje v žlici vode utopila, ko si je drznil narediti nekaj tako nezaslišanega, ampak zgodba mi je bila dobra….

  2. Taddie 06/02/2017 9:08

    Zelo sem se trudila, a enostavno me ta knjiga ni pritegnila – zdi se mi, kot bi bilo nametanih cel kup enih stvari, ki pa se ne razvijejo prav dobro, so površinske, tudi stavki so nenavadni, odsekani, preprosti. Dejansko mi je bila knjiga pravzaprav čudna. Ima potencial, a ta pisateljica ga ni znala razviti, preslabo je napisano. Če se ne motim, je to pisateljičin prvenec, zato ji vsekakor dajem možnost pri naslednjih delih :-)

Napiši komentar