Milost

Milost

Avtor: JULIE GARWOOD
Serija: Buchanan / FBI, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Mercy

* * * *   20 vote
Oceni knjigo:
3

Ko ugledni pravnik Theo Buchanan na svečanem plesu v New Orleansu nenadoma zboli, mu doktorica Michelle Renard v zadnjem trenutku reši življenje. Že kmalu pa mora on reševati njo, saj postane tarča smrtonosnega zločinskega kroga. Štirje brezobzirni pohlepneži poskušajo za vedno utišati Michelle, ker bi lahko poznala skrivnost o umoru žene enega izmed njih. Medtem ko se Michelle in Theo izogibata prvovrstnemu poklicnemu morilcu in tolpi premetenih zločincev, stopata po ozki brvi med poželenjem in potrebo po preživetju.

Komentarji:

  1. neja 07/01/2017 9:19

    Kljub velikemu deležu akcije, se me je zdela ta knjiga boljša od prva. Lažje sem se vživela v glavna junaka, njun odnos pa se mi je zdel pristnejši in zabavnejši.

  2. Sabina 09/02/2017 11:10

    Prvo sem – zanimivo – prebrala brez večjih težav, pri tej pa se mi je vsa situacija tako vlekla, da sem odnehala po sto petdesetih straneh in zato tudi ne bom ocenila zgodbe. Hm, pri teh sodobnih krimi romancah se mi zdi, da jih Garwoodova piše bolj pod prisilo – ni tistega humorja, kot jih najdemo pri njenih Škotih in tudi dialogi niso takšni, ki bi ti ostali v spominu. Kako pa se vam zdi, drage bralke?

  3. travniške cvetlice 11/02/2017 0:06

    bolj so mi všeč njene zgodovinske romance.

Napiši komentar