Padava drug v drugega

Padava drug v drugega

Avtor: JASINDA WILDER
Serija: Falling, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Falling into Us

* * ½     34 vote
Oceni knjigo:
4

Jason Dorsey je priljubljen in nogometaš. Becca Rosa je marljiva in sramežljiva. Njun prvi zmenek se začne nekoliko nerodno: Jason najprej povabi ven Beccino najboljšo prijateljico Nell, ko pa mu ta zadnji trenutek da košarico, ker je zaljubljena v njegovega najboljšega prijatelja Kyla, pristane na koncu z Becco.

Slab začetek, dober konec. Becca in Jason se strastno zaljubita in skupaj preživljata vedno več časa. Toda nasilni in tragični dogodki postavijo njuna čustva na preizkušnjo. Je njuna ljubezen dovolj močna, da preživi vso to srčno bolečino in žalost? Bosta našla upanje in svoje mesto v tem zapletenem svetu, polnem trpljenja in nasilja?

Komentarji:

  1. Sabina 19/01/2017 19:29

    Mene je bolj prepričala kot prva, čeprav tudi tista ni bila slaba.
    Pri tej zgodbi sem se bolj vživela v like – sramežljivo Becco in simpatičnega Jasona. Njuno razmerje zaznamuje predvsem nerazrešen odnos s starši, ki od njiju pričakujejo nemogoče dosežke (ne vem, meni se zdi sebično na otroka prelagati svoje želje, ki jih sam nisi izpolnil), dokler ne pride do več tragedij. Ganljivo, čustveno, seksi.

  2. neja 27/01/2017 8:10

    Tudi meni je bil ta del bolj všeč kot prvi, vendar me je malce zmotilo, ker je pisateljica ponovno vpletla umiranje bljižnjega in reakcijo glavne junakinje na to kruto doživetje. Ker drugače piše odlično, tudi karakterji si nikakor niso podobni, me je enak zaplet zmotil. Jason je pa en tak lušten fant, da se že zaradi njega splača prebrati knjigo.

  3. travniške cvetlice 11/02/2017 0:03

    nedodelane zgodbe, puste, malo preveč nerealnega dramatiziranja.

  4. Bučka 11/03/2017 1:30

    Žal me ni prepričala, odnehala po nekaj poglavjih.

Napiši komentar