Stapljam se s tabo

Stapljam se s tabo

Avtor: JASINDA WILDER
Serija: Falling, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Falling into You

* * * ½   37 vote
Oceni knjigo:
2

Nisem že od nekdaj zaljubljena v Coltona Callowaya, najprej sem bila zaljubljena v njegovega mlajšega brata, Kyla. Kyle je bil moja prva prava ljubezen, moj prvi v marsičem. Potem pa je neke nevihtne avgustovske noči umrl in z njim sem umrla jaz.

Colton me ni naučil živeti. Ni mi zacelil ran. Ni rešil mojih težav. Naučil me je, kako naj žalujem, kako naj se počutim slabo in sčasoma, kako pozabiti.

Nell Hawthorne in Kyle Calloway sta bila najboljša prijatelja od mladih nog. Vsi so domnevali, da bosta nekoč pristala skupaj. In tako se je tudi zgodilo: zaljubila sta se. To je bila prva ljubezen, nepremagljiva in polna obljub, njuni življenji sta veliko obetali in pred njima je bila svetla prihodnost … do usodnega dne.

Ko Kyle neke noči nenadoma umre v tragični nesreči, se Nellino življenje spremeni za vedno.

Na pogrebu sreča Kylovega starejšega brata Coltona. Oba se po najboljših močeh borita, da bi živela naprej. Ko se čez nekaj časa se znova srečata v New Yorku, Colton spozna, da Nell še ni prebolela Kylove smrti. Ve, da se ne bi smel vmešati, a si ne more pomagati. Pokaže ji, da obstaja razlog za življenje, in njuni prepleteni duši in telesi se ujamejo v vrtinec strasti in opojnega ugodja. Bosta skupaj lahko obvladala demone in spoznala osvobajajočo moč odpuščanja?

Komentarji:

  1. Sabina 19/01/2017 19:22

    Pretresljivo branje o dveh zlomljenih srcih, ki ju poveže bolečina in iz nje se rodi ljubezen. Ganljivo, mi je pa drugi del bolj všeč.

  2. neja 27/01/2017 8:04

    Čisto se strnjam s Sabino. Nasploh mi je bil všeč Colt.

Napiši komentar