Ljubimec iz morja

Ljubimec iz morja

Avtor: MARY JO PUTNEY
Serija: Lost Lords, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Loving a Lost Lord

* * ½     13 vote
Oceni knjigo:
4

Ko Adama naplavi morje, se ne spomni ne svoje preteklosti, ne svojega visokega stanu, ne potopa svoje ladje, v katerem je skoraj izgubil življenje. K sreči zanj skrbi in ga neguje zlatolasa lepotica Mariah, ki je njegova žena. Čeprav se mu niti njeno ime niti njen obraz ne zdita znana, sta njen dotik in njena toplina čisto prava.

 

Ko je Mariah Clarke prosila za rešitev pred nasilnim snubcem, si še zdaleč ni predstavljala, da jo bo našla na osamljeni obali. Adama zlahka prepriča, da je njen mož. Toda dosti težje premaguje skušnjavo, da bi mu postala žena v pravem pomenu besede. Njuna ljubezen se začne kot izmišljotina, ki pa hitro preraste v resnično strast in se ji ni mogoče upreti.

 

Komentarji:

  1. Lady Starlight 14/02/2017 12:31

    Meni je bila tako, za prebrati, ni mi pa zdaj bil woow efekt – mogoče zato, ker sem jo brala po Tessi, ki jo obožujem. Je pa res, da je avtorica naklobasala enih situacij – preveč vsega je namlela, a se v nič kaj ni posebej poglobila. Površno se mi je zdel vseskupaj. pa vem, da zna meti Putneyjeva boljše serije. Je pa res, da mi tudi ta tematika ni ustrezalal, vojvoda je nameč izhajal iz Indije in bil temu primerno tudi poduhovljen … Nekaj srednjega no, bom rekla, zato moja ocena tudi temu primerna.
    Mogoče pa bo komu bolj všeč- :)

  2. suki 17/02/2017 11:13

    Lady Starlight se čisto strinjam s tabo.Res je na koncu vseh sort prišlo ven.Bolj ko pol knjige nič dogajanja,pol na koncu pa tolk vsega.Upam,da bodo naslednje kaj boljše.

  3. Krofi 05/04/2017 19:34

    Hmm kaj pa vem, začetek mi je bil obetaven, potem pa je šlo vse samo na slabše, da ne govorim o nekaterih že komaj verjetnih situacijah, ki so se zgodile. Tudi nisem dobila občutka tiste pristne ljubezni med junaka. Sem pa prebrala njeno knjigo z naslovom The wild child v angleščini in morm reči, da je neprimerljivo boljša od te. Pisateljica se čudovita poglobi v dogajanje, poleg tega pa je zgodba nekaj posebnega, ni klasična zgodovinska romanca. Obožujem junake, ki se borijo za naklonjenost ženske.

  4. Ninchy 23/06/2019 11:03

    Knjiga se mi je zdela tako kako bi rekla “lahkotko branje”, nekaj kar paše prebrati če pred tem bereš kakšne bolj zakomplicirane knige ali pa se učiš iz kakšne velike bukle. Mi je bila knjiga zelo všeč, še posebej na začetku ko se je vse skupaj ko sta se našla začela, čeprav se mi zdi da je potem avtorica nekam pohitela in vse na koncu zelo hitro zaključila. Neka večerja, ga ubije in to je to. Tudi za vse se je na koncu zelo dobro končalo, že skoraj pocukrano in ja tudi mislim da je vse preveč napleteno notri nekih situacij a nikoli zaključeno.

Napiši komentar