Reci, da me ljubiš

Reci, da me ljubiš

Avtor: JOHANNA LINDSEY
Serija: Malory Family, 5.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Say You Love Me

* * * *   9 vote
Oceni knjigo:
2

Kelsey Langton se brez prebite pare znajde v gromozanskih težavah in spozna, da bo sestrino prihodnost rešila le tako, če svoje telo proda na dražbi. Ponosna, obupana dama tako vstopi v zloglasno Erosovo hišo, sprijaznjena s tem, da bo postala ljubica kakšnega premožnega gospoda – in za čare mamljive lepotice je največ pripravljen odšteti lord Derek Malory.

Čedni in nepopravljivi ženskar kmalu zapelje čutno, neizkušeno mladenko ter jo popelje v svet nepredstavljivih užitkov in nevarnega tveganja. Toda Kelsey ve, da mora za vsako ceno zatajiti svoje plemiško poreklo, in to tudi po tistem, ko z eleganco, duhovitostjo in lepoto premami svojega “gospodarja”, da se odreče pregrešnim razvadam in končno stavi na resnično ljubezen.

Komentarji:

  1. Bučka 14/06/2017 22:50

    Nekako me ni prepričala. Pričakovala več.

    Se pa še vedno spomnim prvega dela z Reggie in Nickom; npr. tistega prizora v snegu. Ko sem jo prebrala, se mi je zdela ena boljših.

  2. Krofi 15/06/2017 20:03

    Tudi mene ni prepričala. Prva mi je bila prava mojstrovina, potem pa vsaka naslednja manj in manj prepričljiva. Nekako zgodba brez čara. Veliko strani a malo zanimivega dogajanja. Tale pisateljica počasi izgublja mesto na moji must read listi. Najbolj me je zmotilo predvsem to, ker v ospredju niste bila Derek in Kelsey ampak pisateljica neumorno vnaša v knjigo, ki naj bi bila posvečena njuni ljubezenski zgodbi že vse od prej poznane Maloryje kar res ni potrebno.

Napiši komentar