Pripravljena na ljubezen

Pripravljena na ljubezen

Avtor: MARIE FORCE
Serija: McCarthys of Gansett Island, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Ready for Love

* * ½     35 vote
Oceni knjigo:
2

Štiri najboljša leta svoje mladosti je bil Luke Harris zaljubljen v Sydney Donovan, ki je prihajala na otok na počitnice. Potem je Sydney odšla študirat in se ni več vrnila. Poročila se je z drugim moškim in z njim imela dva otroka. Luke pa je ostal na otoku in delal v marini McCarthyjev ter si razbijal glavo, kaj je šlo narobe v zvezi z žensko, ki je bila ljubezen njegovega življenja.

Petnajst mesecem po tragični prometni nesreči, v kateri Sydney izgubi moža in otroka, se vrne na otok Gansett, da bi v miru razmislila, kaj naj naredi s svojim življenjem. To pa pomeni tudi, da se bo zagotovo srečala z moškim iz preteklosti, ki ga ni pozabila. Ampak ali je pripravljena začeti novo poglavje s staro ljubeznijo?

Komentarji:

  1. Krofi 14/05/2017 11:44

    Zgodba o Sydney in Luku je klasičen primer tega kako pomembno je, da če se neka serija začne prevajati, morajo novi prevodi slediti v največ razmiku nekaj mesecev, tako pa smo 1.del brale leta 2013, 2. del je izšel v letu 2014, na Pripravljeno na ljubezen pa smo čakale še nadaljnja tri leta. Glede na to, da se je zgodba med Sydney in Lukom nakazovala že v Nori na ljubezen in, da se v veliki meri v zgodbi pojavljajo tudi osebe iz prejšnjih delov, ki niso samo stranski liki, ki spremljajo razplet med Lukom in Sydney temveč pisateljica istočasno nadaljuje njihovo zgodbo ( pri tem mislim na Maca in Meddie, Abby in Granta, Janey in Joeja…) deluje vse zelo zmedeno. Enostavno imaš občutek, da ti nekaj manjka, da si nekaj izpustil, pozabil itd. Posledično tudi zgodba ne pritegne in nima takega čara, kot bi ga sicer imela. Bralkam svetujem, da za osvežitev spomina še enkrat preberejo prvi dve knjigi preden se lotijo tele.

  2. nani 21/07/2020 16:37

    Dobro da berem serijo sedaj ko je že osem knjig izšlo, ker si ne predstavljam, da bi čakala na naslednji del.
    Enostavno moraš imeti vse naenkrat in čas da bereš, ker jih je izredno težko spustili pred koncem iz rok.

Napiši komentar