Varuj se Škotovega maščevanja

Varuj se Škotovega maščevanja

Avtor: SABRINA JEFFRIES
Serija: School For Heiresses, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Beware a Scot's Revenge

* * * *   62 vote
Oceni knjigo:
13

Najbolje prodajana avtorica na lestvici New York Times svojo serijo Šola za dedinje nadaljuje z osupljivo zgodbo o skrivnostnem cestnem razbojniku, ki je željan maščevanja, a se zaljubi v edino žensko, ki je ne bi smel nikoli ljubiti …

Lady Venetii Campbell, ki se je prvič po petih letih vračala v rodno Škotsko, se obisk dramatično spreobrne, ko jo ugrabi očetov zapriseženi sovražnik, imenova Škotska šiba. Izkaže se, da je privlačni in nadvse zastrašujoči cestni razbojnik nihče drug kot Sir Lachlan Ross. Venetia se svojega nekdanjega soseda spominja kot čednega mladeniča, po čigar pozornostih je močno koprnela. Zdaj pa se ta pregrešno privlačni moški izkaže še za mamljivejšega … in njegova pozornost za veliko nevarnejšo. Čeprav Lachlan skuša z njo ravnati kot s sovržanico in ji njegovi vroči poljubi pravijo drugo zgodbo, se Venetia zaobljubi, da bo Ross krepko obžaloval dan, ko se jo je odločil vključiti v svoje načrte, saj bo poskrbela, da bo njegovo željo po maščevanju potlačilo silovito poželenje. Lachlana jezi, ko presneta ženska dolge ure prepeva v kočiji, vendar si jo hkrati tako močno želi, da je pripravljen odpreti stare rane, da bi si prislužil njeno nežno ljubkovanje.

Dva enako trmasta in očarljivo odločna junaka se pomerita v duhovitosti ter zvijačnosti v izjemno zabavni in vroči zgodbi, ki je bleščeč dodatek k seriji Šola za dedinje.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 02/04/2017 6:36

    Top of the top – knjiga, ki sem jo čakala 2 leti – vse odkar sem v Nikoli ne zapeljuj malopridneža prebrala o Škotski šibi in Venetii, sem vedela, da bosta izjemen par, in res sta se izkazala za takšna. : Venetia je prava navihanka, Lachlan je mož, zvest svoji domovini, svojim klanovcem, željan maščevanja Venetijinemu očetu, a ne računa, da ga bo mala predrznica ugnala v kozji rog s tem, da se zaljubi vanjo in ji posledično ne more odreči nobene želje več. Zabavno, strastno, iskrivo, igrivo … predvsem mi je pa všeč, da med glavnima junakoma iskrice kar prasketajo in je njuna ljubezen prav otipljiva. Bravo, Sabrina Jeffries. :)

  2. Krofi 05/04/2017 19:18

    Knjiga sploh še ni izšla pa so jo že štiri osebe ocenile z oceno 5 :-)

  3. Lady Starlight 05/04/2017 21:50

    Krofi, pozabljaš, da nekatere berejo v angleščini. :) Jaz sem jo vsekakor in mi je bila odlična, sicer jaz že samo avtorico obožujem.

  4. Krofi 06/04/2017 12:01

    Imaš prav Lady Starlight :-)

  5. Lady Starlight 07/04/2017 6:29

    No vidiš, zdaj sta se pa celo še 2 enici pojavili … ;)

  6. Lady Starlight 07/04/2017 6:29

    No vidiš, zdaj sta se pa celo še 2 enici pojavili … in prav tako pred izidom. ;)

  7. neja 11/04/2017 6:52

    Jaz pa ji ne bi dala enice, ampak petico. Uživala sem.

  8. Lady Starlight 11/04/2017 13:04

    Neja, no, potem se strinjavi – Venetia je s svojim nagajanjem prav osvežujoča, mar ne? In te iskrice, ki se krešejo med njima, olalala … ;) <3

  9. neja 12/04/2017 14:37

    Ja, Venetia je pravi hudiček, skupaj pa sta strašansko luštna. Kar padla sem v njuno romanco in si , sploh na tiste iskreče trenutke, zaželela postati Venetia za en dan.

  10. Taddie 12/04/2017 20:21

    Krasna knjiga – od vsega začetka serije sem čakala na Šibo in izpolnil je moja pričakovanja :-) Venetia je pravšnja zanj. Zgodbo odlikujejo krasni dialogi med junakoma, prevod pa je zelo lep – s čutom za jezik.

  11. Lady Starlight 13/04/2017 7:57

    Joooj, samo ressss – tudi ja bi bila vsaj za en dan Venetia, kakšna dobra zamisel. <3 Bi kar božičku o tem pisala. ;) ;)
    Taddie <3 <3

  12. Sabina 11/05/2017 8:09

    Čudovito in očarljivo branje! V zgodovinskih romancah sem zadnje čase prav pogrešala iskrivost in duhovitost v stilu Julie Quinn ali (starejših del) Amande Quick, zato Varuj se Škotovega maščevanja zelo izstopa. Jezik je tako lepo tekoč, da kar ne morem verjeti, da se ta serija povsem drugače bere od druge avtoričine prevedene serije. Vsa napetost med lady Venetio in “Škotsko šibo” je zelo otipljivo čutna in njune zvijače, kako prelisičiti drug drugega, so neverjetne. Ampak ljubezen kmalu “pokvari” njune – sicer domiselne – načrte: Venetia pozabi biti fina dama, Lachlan pa začne spoznavati, da maščevanje ni vse, sploh ko je razkrita šokantna skrivnost, ki lahko ogrozi njiju in njune najbližje.

  13. Krofi 22/05/2017 10:03

    Pa je tudi meni končno uspelo prebrati tole :) Venetia in Lachlan sta čudovit par, njuno zbadanje in prerekanja so mi bila prav simpatična. Drug drugega sta poskušala spodkopati in oba padla v zanko ljubezni. Prizor v gozdu med marjeticami mi je pa definitivno najljubši v tej knjigi. Podobna tematika je tudi v knjigi Monice McCarty, tako da če vam je bilo všeč Varuj se Škotovega maščevanja vam bo gotovo tudi Levjesrčni plenilec.

Napiši komentar