Angel v žametu

Angel v žametu

Avtor: JUDE DEVERAUX
Serija: Velvet Montgomery Annals Quadrilogy, 4.knjiga, Montgomery series, 5.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Velvet Angel

* * * ½   10 vote
Oceni knjigo:
4

K njemu je prišla kot dragoceno darilo, razgaljen angel, zavit v preprogo. Ko se je zazrl v njene zelene oči, zagledal zmešnjavo medeno svetlih las, je bil izgubljen.

Elizabeth se ni nameravala nikoli predati. On je bil osovraženi Montgomery, ona Chatworthova in krvava vojna med njunima družinama je divjala in divjala – požar posilstev, umorov in izdaj.

Elizabeth je prisegla, da se bo bojevala proti čednemu lordu, se uprla žgočemu poželenju v njegovih očeh – pa naj bi bila skušnjava še tako velika.

 

Komentarji:

  1. Lady Jane 01/06/2017 0:08

    Meni najboljša serija te pisateljice. Vsem, ki imate rade zgodovinske romance jo priporočam.

  2. neja 01/06/2017 6:59

    Ta serija name ni naredila odličnega vtisa, Angel v žametu pa je svetla izjema. Tudi jaz jo priporočam.

  3. mikica 24/10/2017 14:38

    Tale knjiga je mene spominjala na srednješolsko obnovo domačega branja, ki jo pišejo dijaki med uro – na začetku ure se še bolj posvečajo podrobnostim in kaj več opišejo, nekje na sredi ure pa ugotovijo, da jim bo zmanjkalo časa, če bodo nadaljevali v tem stilu in potem samo še nizajo dejstva, brez podrobnosti in hitijo kot nori, da pridejo do konca. Skratka – do polovice knjige je še nekako šlo, potem pa obup, čisto nobenega užitka ob branju.

  4. Sara 09/11/2017 10:56

    Najboljša knjiga pisateljice iz te serija. Na koncu so kar malo solze tekle. Toplo priporočam, tudi za domačo poličko. :)

Napiši komentar