Bodi moja

Bodi moja

Avtor: JENNIFER L ARMENTROUT
Serija: Wait for You, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Be With Me

* * * *   11 vote
Oceni knjigo:
2

Teresa Hamilton ima za sabo težko leto: zaradi poškodbe kolena je morala za nekaj časa opustiti sanje o plesni karieri in se vpisati na kolidž. Poleg tega je zagledana v bratovega najboljšega prijatelja, ki z njo ni govoril že od usodnega večera, ko sta se poljubila. Tega poljuba nikakor ne more pozabiti, ker je bil tako zelo poseben, neverjeten, tak, ki ti spremeni življenje.
Ko z Jasom vpišeta isto predavanje, preživljata skupaj vedno več časa in vse težje skrivata naklonjenost. Toda nad njima visi skrivnost in nato udari še tragedija v kampusu. Odločiti se morata, kaj sta pripravljena tvegati za ljubezen, zavesta pa se tudi, kaj bosta izgubila, če ne bosta tvegala ničesar

Komentarji:

  1. Bučka 31/08/2017 18:33

    Sem prebrala vse tri trenutno prevedene knjige iz serije Wait for you. Moram reci, da mi je bila tale, druga, najbolj vsec. Oba, Tess in Jase, se spopadata z dogodki in strahovi iz svoje preteklosti na bolj in manj uspesen nacin. Vsec mi je tudi, da Jase ne nastopa kot idealen moski, ki bo poskrbel za svojo izbranko, tako kot on ve, da je najbolje. Pretirano zascitnistvo me je motilo tako pri Camu kot pri Jaxu. Se Cam in Avery sta mi v tej knjigi bolj vsecno opisana kot v njuni lastni zgodbi.
    Knjiga je polna zabavnih dvogovorov in Tess mu zna zabrusiti kaksno socno nazaj.
    Pa se to: tolikokrat ponovljen stavek iz prve in tretje knjige — A si v redu? – je tu bolj veliko redek.
    Konec je malo solzav, HEA, ampak mi je vsec. Sem pa pogresala epilog o tem, ko naj bi Jase po diplomi nekomu nekaj pomembnega povedal (…da ne izdam prevec…).

  2. michelle 07/04/2019 15:33

    Tudi tale je odlična! Nekateri dogodki so kar srce parajoči… Definitivno vredna branja!

Napiši komentar