Kraljevska strast

Kraljevska strast

Avtor: GENEVA LEE
Serija: Royals Saga, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Command Me

* * * ½   13 vote
Oceni knjigo:
2

Clara Bishop v družbi prijateljev in družine praznuje uspešno zaključen študij na elitni univerzi ter skorajšnji začetek obetavne kariere. Toda ne zaveda se, da ji bo ta večer obrnil življenje na glavo. Ko jo poljubi privlačni mladenič, je šokirana. Čeprav ga ne pozna, se ji zdi nenavadno znan. In šele naslednji dan, ko se prebudi ter na naslovnicah tabloidnih časnikov zagleda fotografijo, posneto prejšnji večer, se zave, kdo je bil.

Princ Alexander Cambriški.
Poredni prestolonaslednik.
Pravi pravcati nebodigatreba.

Tako je. Alexander ni princ na belem konju. Je vse prej kot to. Je manipulativen. Zahteven. Nevaren. Vendar se mu Clara ne more upreti.
Oba imata skrivnosti – skrivnosti, ki bi ju lahko za vedno ločile ali pa dokončno zbližale – in ko jih tabloidni novinarji obelodanijo, pride čas za odločilni korak: bo Clara sprejela princa kljub vsem napakam ali mu bo nepreklicno zaloputnila vrata pred nosom in odkorakala svojo pot?

A provokativna erotična zgodba se je šele začela …

Komentarji:

  1. amy_lee 31/05/2017 16:34

    začetek je bil zelo obetaven in potem….ne vem ni mi bila nič “novega” in premalo dodelana. Spominja me na slabo kopijo med 50odtenkov in crossfire. Malo nametano. Motilo me je predvsem to, glede na to da je kraljeve krvi kako malo “osebja” ima ob sebi. On in telesni varuh ki je za v penzio proti vsem paparacem… oz kar sam proti vsem. Meni osebno prehitro napisana in ne preveč dodelana. Saj ni bila tako slaba od 1 do 5 si zasluži eno trojko in si niti ne želim prebrati nadaljevanja.

  2. Nani 07/08/2017 15:35

    Aleksander je princ in kaj, ko se med njima vžge neustavljiva privlačnost, erotični naboj,
    nenasitnost njunih teles…Slavnim sledijo novinarji na vsakem koraku. Življenje se ji močno razburka.
    Novinarji izbrskajo vse o njej. Ostali člani kraljeve družine si njuno zvezo razlagajo popolnoma
    drugače in pritisk je z vseh strani skoraj neobvladljiv. Na trenutke pobegne, a kaj ko tudi pobeg ni rešitev.
    Brez njega še bolj trpi. Kako bosta to rešila se sprašuješ ves čas.Je res polno erotike, vendar meni je bila knjiga všeč in grem takoj na drugi del.

Napiši komentar