Ostani z mano

Ostani z mano

Avtor: JENNIFER L ARMENTROUT
Serija: Wait For You, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Stay With Me

* * *     15 vote
Oceni knjigo:
2

Enaindvajsetletna Calla se ni še nikoli poljubljala, namakala nog v morju ali obiskala zabaviščnega parka. Zato pa je med odraščanjem doživela stvari, ki jih ne bi smel noben otrok. Življenje z mamo odvisnico ji je pustilo telesne in duševne brazgotine – skrivnosti, ki jih skriva celo pred najboljšimi prijatelji na kolidžu.

Njeno brezskrbno študentsko življenje se sesuje, ko ugotovi, da ji je mama ukradla ves denar za šolnino in naredila ogromen dolg. Zdaj se je povsem brez denarja in pravega načrta primorana vrniti domov in se soočiti z mamo. Ko pa prispe v mamin bar, ugotovi, da je mama izginila, bar pa vodi vroči točaj Jax.

Postavni Jax ji ponudi službo in pomaga iskati mamo. Takoj ji da vedeti, da mu je všeč in ji želi zlesti v hlačke … in mogoče celo kaj več. Toda preden ga Calla lahko spusti bliže, se mora soočiti s preteklostjo – in z zelo slabimi ljudmi, ki ji grozijo s smrtjo, če jim ne bo predala mame.

Komentarji:

  1. Krofi 09/06/2017 20:58

    Bi mi bila verjetno tudi tale zgodba tako zelo všeč kot prejšnji dve, če me ne bi tako zelo zmotilo delo prevajalke, ki mi je pokvarilo celotno navdušenje nad branjem, dobesedno me je začela boleti glava. Če izpostavim samo nekaj neposrečenih prevajalskih biserov: drek na palici kot kletvica?!, vunga bunga (kaj za vraga?), namesto besede joškovje bi se veliko lepše slišalo, če bi se v stavku uporabil npr. izraz oprsje… In še dve primerjalna stavka, ki se preprosto ne slišita prav in sicer: Izginil je kot pepel med orkanom ter Grlo sem imela suho kot puščava opoldne… Pa da ne bo pomote Calla in Jax sta mi prav simpatična, predvsem Jax mi je pravi cukrček, kako že od samega začetka stoji Calli ob strani, jo čuva in je preprosto vedno tam zanjo ko ga potrebuje in se znajde v težavah. Tisti del, ko ji prizna, da jo je ljubil že pred tem preden ga je ona spoznala mi je bil res ganljivo lep. Ob branju pa sem se tudi zamislila kako grozno je kakšne posledice lahko za otroke prinašajo dejanja njihovih neodgovornih staršev.

  2. Sabina 10/06/2017 10:34

    Se podpišem po komentar od Krofi. Določeni izrazi so bili taki, da te kar glava boli, sicer pa je sama zgodba zelo lepa.

Napiši komentar