Poslednji pregrešni malopridnež

Poslednji pregrešni malopridnež

Avtor: LORRAINE HEATH
Serija: Scoundrels of St. James, 5.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Last Wicked Scoundrel

* * * *   10 vote
Oceni knjigo:
3

William Graves je zadnji izmed Feaganovih fantov. Nekdanji ropar grobov je sedaj plemiški zdravnik, ki se je odločil, da bo življenje posvetil pomoči drugim – kajti ve, da zanj ni rešitve. Še posebej ne v bližini dame, kot je Winnie. Čeprav ni vreden njenega dotika, se ji ne more upreti. Vendar svoje strasti ne more krotiti – četudi mu to prinaša določeno nevarnost.

Winnie, vojvodinja Avendalska, ni vedela, kaj je notranji mir, do smrti svojega moža. Z Williamom pa je odkrila vročico poželenja – in zdravilno moč ljubezni.

Toda zdaj, soočena s preteklostjo, za katero je že mislila, da jo je pustila daleč za sabo, se mora spopasti s svojimi največjimi strahovi … ali pa tvega, da bo izgubila moškega, ki lahko izpolni njene sanje.

Komentarji:

  1. Krofi 24/07/2017 18:59

    Ni slaba, vendar je premalo dodelana zgodba. Začetek je lep, obetaven vendar se zame vse veliko prehitro konča. kar se tiče čustev med Winnie in Williamom pa takole – mene ona ni popolnoma prepričala, manjkajo mi konkretna čustva. Ocena 3

  2. Bučka 23/08/2017 15:16

    Tole je pa polovička knjige.

  3. Narcisa 14/05/2021 19:53

    No, meni je bila knjiga všeč in sem jo na mah prebrala. Winni je bila zelo hrabra, ko se je spopadla s senco pogrešanega moża. Všeč mi je bila tudi druščina prijateljev. Ocena 4.

Napiši komentar