Zgodilo se je nekega poletja

Zgodilo se je nekega poletja

Avtor: JULIE JAMES
Serija: FBI / US Attorney, 6.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Suddenly One Summer

* * ½     56 vote
Oceni knjigo:
3

ZADEVA BO POSTALA ŠE ZELO VROČA – Odvetnica za ločitve Victoria Slade je videla že toliko nesrečnih zakonov, da si je prisegla, da se ne bo nikoli poročila. To seveda še ne pomeni, da je proti neobvezujočim in kratkim zvezam – le da se med temi nikakor ne bo znašel njen nov domišljav sosed, s katerim ju poveže še pravni primer njegove sestre in ki jo hkrati neustavljivo privlači in skrajno nervira.

… KO SE BO ČEZ POLETJE PRESELILA V SOSEDNJE STANOVANJE – Raziskovalni novinar Ford Dixon se je odločil, da bo našel moškega, s katerim je zanosila njegova sestra in ki je izginil kot kafra. Pripravljen je sodelovati z Victorio, čeprav mu je ta čedna rjavolaska zlezla pod kožo kot še nobena druga. Je že res, da je moški, ki se ne želi ustaliti, vendar pa je privlačnost med njima tako očitna, da je ni moč zatajiti.

Komentarji:

  1. neja 01/06/2017 7:06

    Zabavno zbadanje in močna kemija med glavnima junakoma so poskrbeli, da knjige nisem odložila, dokler je nisem prebrala do konca. Jamesova je fantastična pisateljica!

  2. Krofi 24/07/2017 18:25

    Lep zaključek serije. Sicer ni tako iskriva kot nekatere prejšnje zgodbe, ampak se s Fordom več kot odkupi. Kar se mene tiče čudovit moški, ki je za obdržat 100% ;) Kot vedno je bil užitek brati knjigo Julie James in jo ocenil z lepo 4. Napeto, pestro dogajanje, zabavni dialogi, lepo in tekoče branje, prevod je pa tudi fantastičen.

  3. Sabina 24/08/2017 13:12

    Podpišem se pod obe komentatorki. Julie James je tista avtorica, ki ti zmeraj prikliče nasmeh ob duhovitih dialogih in se ti zmeraj prikupi s svojim iskrivim pisanjem. Tudi zgodba z Victorio in Fordom je natanko takšna: igriva, romantična, seksi in duhovita. Ford je čudovit!

Napiši komentar