Druga ljubezen

Druga ljubezen

Avtor: LISA KLEYPAS
Serija: Travis Family,1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Sugar Daddy

* * * * ½ 31 vote
Oceni knjigo:
8

Dva moška. Ena ženska. Usodna izbira. Ljubezenska zgodba, ki vas bo prevzela.

Liberty Jones ima komaj štirinajst let in tri četrt, ko se zaljubi v Hardyja Catesa. Toda sedemnajstletni Hardy si želi od življenja več, kot mu lahko ponudi mestece Welcome v Teksasu, in čeprav ga srce vleče k Liberty, se odloči, da bo uresničil svoje sanje, ter zapusti domači kraj.

Liberty, ki mora po mamini smrti skrbeti za mlajšo sestro, ni postlano z rožicami, vendar se pogumno spopade z usodo in si utira pot naprej. Na lepem se ji nasmehne sreča, o kateri si ni drznila niti sanjati: pod okrilje jo vzame premožen, vpliven starejši moški. V novem življenju se spet prebudi tudi njeno srce. Tedaj pa jo dohiti preteklost. Se bo v precepu med dvema moškima znala prav odločiti?

Komentarji:

  1. Sabina 02/06/2017 11:14

    Lisa Kleypas je mojstrica zgodovinskih romanc, zato sem bila radovedna, kako se bo obnesla pri pisanju modernih romanc. Izkazalo se je, da je Druga ljubezen čudovita topla zgodba in ja, že komaj čakam na nadaljevanja.

  2. neja 03/06/2017 8:17

    Sabina, pridružujem se tvojemu mnenju. To serijo bom zagotovo brala še naprej.

  3. Taddie 03/06/2017 19:46

    tudi meni je bila všeč – Lisa ohranja svoj stil pisanja tudi tu – poudarek je na ljubeči družini, odnosih med bližnjimi in zato je to zgodba z globino. Že čakam naslednjo :-)

  4. Rebeka 08/06/2017 19:42

    Cela serija je super.Meni je bil najboljši drugi del Blue eyed devil.

  5. Lady Jane 13/06/2017 12:17

    Meni je bila zelo všeč. Sicer je začetek precej najstniški, in se malo vleče, vendar je še kar zanimiv. Razplet je sicer drugačen od pričakovanega, vendar presenečenja vedno popestrijo. Vsekakor jo vsem svetujem v branje in že komaj čakam naslednjo. Imam občutek, da bo še boljša od te.

  6. star 29/07/2017 7:59

    Res sem uživala v branju. Priporočam!

  7. Bučka 01/08/2017 0:08

    Tej knjigi najbolj ustreza njen originalni naslov; Sugar daddy. Zadnja tretjina z Gagom ni dodelana, enostavno ni, navkljub Hardyju, ki se spet pojavi in “poskrbi” za zaplet.
    Mene zgodba spominja na tisto v Razvajenki, ki pa mi je bila bolj všečno napisana…Dallie, golf in ostala druščina.

  8. S.Girl 29/05/2018 10:39

    TOP ljubezenska zgodba, ki me je res prevzela. Najboljši del, ko preprosto rečeš vauuu in si zasanjana in vsa prevzeta bereš besedo za besedo je, ko ga (Gagea) Liberty obišče v njegovem stanovanju in mu, bolnemu z gripo, skuha kurjo juhico s krpicami … Vauuuuu … Danes začnem z drugim delom. Komaj čakam. Tudi tretji me čaka na nočni omarici. P.S. Spet bom k možu v spalnico prišla šele v poznih jutranjih urah … hihi

Napiši komentar