Najljubši sovražnik

Najljubši sovražnik

Avtor: MAYA BANKS
Serija: Montgomerys and Armstrongs, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Never Seduce a Scot

* * * ½   38 vote
Oceni knjigo:
8

Lepo Eveline Armstrong v njenem klanu ščitijo in ljubijo, tujci pa jo imajo za prismuknjeno, saj nikoli ne spregovori niti besedice. Nihče ne ve, da je v resnici gluha. Ko mora po kraljevem ukazu postati žena Graema Montgomeryja, ki poveljuje sovražnemu klanu, ubogljivo opravi dolžnost, ki kmalu preraste v veselje. Njen mož je neustrašen bojevnik, toda njegovi dotiki in poljubi so tako nežni in spretni, da v njej prebudijo najgloblje strasti. Ko v njuno usodo znova poseže sovraštvo med klanoma, pa je Graeme pripravljen storiti vse za rešitev ženske, ki jo neizmerno ljubi.

Komentarji:

  1. neja 02/06/2017 11:17

    Graeme je sigurno eden najbolj nežnih škotskih mož, ki so me do zdaj navduševali. Luštna zgodba, v kateri sem zelo uživala.

  2. Lady Starlight 05/06/2017 18:19

    Kot da bi brala knjigo od Julie Garwood – prav posrkala me je vase, tako sladka in nežna je ta zgodba, da bi jo kar brala in brala. Top. Letos je vsaj zame bera knjig odlična. <3

  3. Krofi 06/06/2017 18:54

    Edinstvena ljubezenska zgodba polna čustev. Tisti prizor na koncu, ko Graeme izpove gluhi Eveline ljubezen na način, da ga tudi ona sliši se me je zelo dotaknil. Odlična 5.

  4. Lady Starlight 07/06/2017 17:22

    Joooj, jaaaa, Krofi – tudi mene – zagotovo knjiga, ki ostane v spominu. :)

  5. travniške cvetlice 05/07/2017 18:02

    njene knjige so zelo lepo dovršene.

  6. taddie 06/07/2017 9:03

    Zelo lepa knjiga, katere nit so čustva. Mislim celo, da je Graeme prvi junak škotskih zg. romanc, na katere sem naletela, ki je malce netipičen bojevnik/poglavar – ob presoji se opira na čustva in občutke. Zelo pretanjeno zaznava čustva, globoko ljubi in se tega ne boji pokazati. Eveline je prava izbranka zanj, nežna, pogumna, predana. Zgodba, v kateri je v ospredju dogajanje, nekih visokoletečih stavkov in opisov z izbranim besedjem tu ni, a odtehta globina zgodbe.

  7. Sabina 28/08/2017 10:42

    Po dolgem času sem v roke vzela zgodovinsko romanco, ki vključuje Škote in zelo prijetno sem bila presenečena nad samo zgodbo. Gaeme je res poseben junak in njegovo spoštovanje do žene, ki je prihajala iz sovražnega klana, me je takoj presunilo. Eveline, ki je po hudi nesreči postala gluha, pa me je navdušila s svojim ljubečim, a bojevitim značajem. Sama zgodba temelji na čustvih in to jo jo dela drugačno, čeprav jo morda dušijo dialogi, ki so včasih preveč skrčeni. Vseeno pa dejanja povedo več kot besede in zaključek, ko Gaeme pokaže svoji ljubljeni svojo ljubezen pred vsemi zbranimi, gane vsako romantično dušico. Zelo lepo branje!

  8. Sabina 28/08/2017 10:43

    *Graeme, se opravičujem za napako

Napiši komentar