Nevarnosti poželenja

Nevarnosti poželenja

Avtor: SABRINA JEFFRIES
Serija: Sinful Suitors, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Danger of Desire

* * * ½   16 vote
Oceni knjigo:
2

Da bo odkrila goljufa pri kartah, ki je odgovoren za bratovo smrt, gospodična Delia Trevor večere preživlja na plesih, ponoči pa preoblečena v moškega obiskuje londonske kvartopirske brloge. Neko noč jo prepozna čedni Warren Corry, markiz Knightford, zloglasni član kluba Sveti Jurij. Markiz ji grozi, da bo razkril njeno skrivnost, oa pa je odločena, da ji ne bo prekrižal načrtov, pa čeprav jo bo skrivnostni malopridnež zaradi tega preganjal kot mačka miš.

Warren se zaveda, kako nevarna je njena igra, zato ne misli križem rok opazovati, kako tvega vse, da bi dosegla pravico za pokojnega brata. Ali bo lahko med njima ohranil razdaljo in jo kljub temu varoval, ko bo Delia počasi začela rušiti njegove zidove? Ali se bo njuna vroča strast razvila v ljubezen, ki bo zmožna premagati skrivnosti njune preteklosti?

Komentarji:

  1. nika88 24/08/2018 20:36

    Jaz pa sem vztrajala pri tej seriji in moram reci,da je bila prva res tezko berljiva,druga nekaj vmes,tale pa je bila top!

  2. Irena 06/04/2021 16:51

    Tudi meni je bila ta zgodba zelo všeč, sploh ker zgodbe Sabrine Jeffries niso nikoli “pocukrane”, ampak se tekoče berejo, so humorne, včasih celo osvežujoče odrezaver, nikoli pa dolgočasne. Ta zgodba me je pritegnila še posebej zato, ker je Warren na videz malopridnež, v resnici pa nosi v sebi težko travmo iz otroštva, ki še dandanes lahko prizadene otroke nepozornih staršev – strahu pred temo… Res vredno branja!

Napiši komentar