Nora na karo

Nora na karo

Avtor: KAREN HAWKINS
Serija: Oxenburg Princes, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Prince Who Loved Me

* * * ½   19 vote
Oceni knjigo:
6

Princ Nikolaj Romanovin se poda v najglobljo divjino Škotske, da bi rešil ugrabljeno babico. Odloči se skriti svojo kraljevo identiteto in na sovražno ozemlje se prikrade zakrinkan v konjušnika.

Ailsa Mackenzie je v očetovi odsotnosti zadolžena za oskrbo gradu Leod – in za svojo neposlušno staro mater. Ker je Ailsa bistra in praktična, ji nič ne uide in prepričana je, da novi konjušnik ni, kdor trdi, da je. Ne more pa zanikati, da je predramil njene čute …

Potem ko se sooči s sleparjem, mu je Ailsa pripravljena pomagati – tudi ona bi namreč naredila vse za družino. Njuno skrivno družabništvo se sprevrže v žgoče poljube in kmalu jima preti nevarnost. Ne le z neznanim sovražnikom, Ailsa in Nik se morata spopasti še z nečim neizmerno nevarnejšim … s svojima neukrotljivima srcema.

Komentarji:

  1. neja 02/06/2017 10:41

    No, pri tej knjigi pa imam mešane občutke. Dobra zgodba, odlični glavni junaki, … Skratka vse je kot mora biti, a vseeno me je nekaj nedoločenega motilo. Morda konec – čeprav glede na dejstvo, da je Nikolaj princ, pravzaprav ne bi mogel biti drugačen. Punce, kaj pravite? Sem zgrešila bistvo knjige in bi jo bilo dobro še enkrat prebrati?

  2. Sabina 02/06/2017 11:08

    Sama sem prebrala knjigo nekaj časa nazaj in priznati moram, da sedaj ne vem več, kakšen je bil sploh konec. Kolikor se spomnim, mi je bila zgodba luštna, mi pa ni jasno, od kje tak naslov.

  3. Lady Starlight 05/06/2017 18:10

    Mene je tudi pritegnila s svojim humorjem in iskrivostjo, se pa tudi sama ne spomnim konca, ker sem že toliko vmes prebrala. Je pa tudi res, da mi je bila ta mogoče iz serije najmanj, a še vedno zelo berljiva in se čudim nizki oceni, ki jo je dosegla tu.

  4. neja 06/06/2017 6:53

    Tudi meni se ni zdela tako slaba kot je ocenjena. Sama bi ji dala 4 in še enkrat jo bom prebrala, da ugotovim, kaj me je zmotilo.

  5. Krofi 06/06/2017 18:48

    Tudi sama sem tole prebrala že več mesecev nazaj tako da je nimam več dobro v spominu. Vem, da mi je bila najslabša od te pisateljice. Če se ne motim je bilo v knjigi večji poudarek na samem lovu nekih zločincev, kot pa na zgodbo med Ailso in princem. Sem pa popolnoma prepričana, da sem bila zelo razočarana nad samim prevodom (med drugim je bilo veliko zastarelih besed itd.)

  6. Travniske cvetlice 16/06/2017 11:53

    Knjige nisem prebrala do konca. Na 130 strani obupala.

Napiši komentar