Poljub za piko na i

Poljub za piko na i

Avtor: SUSAN MALLERY
Serija: Fool's Gold, 6.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Only His

* * * ½   14 vote
Oceni knjigo:
1

V Fool’s Goldu se oglašajo poročni zvonovi, vendar ne za Nevado Hendrix. Njeni sestri sta zaročeni in celo njena mama ima pestrejše ljubezensko življenje od nje. Odločena, da je čas za nov začetek, se prijavi na razpis za svojo sanjsko službo in nato ugotovi, da je njen novi šef pravzaprav njena prva ljubezen. Morda bi še lahko spregledala dejstvo, da sta se že videla gola, nikoli pa ne bo mogla pozabiti, kako ji je strl srce.
Tucker Janack privoli v Nevadino pravilo, da bo med njima vladal le poslovni odnos. Konec koncev je ljubezen past, ki se ji gradbeniški milijonar že vse življenje izmika. Toda ko se njun dober poslovni odnos razvije v toliko več, prekršita vsa pravila. Bo kdo od njiju pripravljen znova poskusiti ali jima bo preteklost stala na poti?

.
.
.

Komentarji:

  1. travniške cvetlice 30/08/2017 9:05

    Jah jasno nam je, da se morajo vsi otroci iz družine poročit, ampak pisateljici je zmanjkalo žara. Meni se je knjiga vlekla, nikakor ni dinamike v njej. Morda je problem da so si vsepreveč podobne. Z zagretimi ženskami, iskajočimi se fanti.

Napiši komentar