Sedem noči v falotovi postelji

Sedem noči v falotovi postelji

Avtor: ANNA CAMPBELL
Serija: Sons of Sin Trilogy , 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Seven Nights in a Rogue's Bed

* * * ½   34 vote
Oceni knjigo:
6

Bo teden dni zapeljevanja …

Da bi rešila sestrino življenje, Sidonie Forsythe obupano pristane, da se bo prepustila strahoviti usodi: za mračnimi zidovi Strahopetnega gradu ji bo v sedmih grešnih nočeh krepost vzel razvpit malopridnež z grozljivimi brazgotinami. A namesto pošasti spozna moškega, ki mu ni para. V tednu dni se vsem pričakovanjem navkljub v njej prebudijo globoka čustva do Jonasa Merricka – toda Sidonie ima temačno skrivnost, ki bi ju oba lahko pogubila.

… vodil v strastno predajo do konca življenja?

Neusmiljeni samotar Jonas dobro ve, kdo je. Tudi če bi za trenutek pozabil, kakšno prekletstvo nosi s seboj, bi ga na to boleče opomnil že bežen pogled v zrcalo. Ko se pred njegovimi vrati pojavi ljubka Sidonie, jo zapeljuje s še večjim zadovoljstvom, kakor je pričakoval. Toda zakrknjenega izobčenca kmalu ganejo njena nedolžna lepota, bistri um in presenetljivi pogum. Pred vrati se zbirajo nevarni sovražniki, ki jima pretijo z uničenjem. Bo njuna mlada, krhka ljubezen preživela?

Komentarji:

 1. Lady Starlight 05/06/2017 18:08

  Top of the top – kar pohrustala sem jo, čudovita in res lepa zgodba. Spominja na lepotico in zver – in ne vem, ali me je še to dodatno prevzelo, da je se je ravno ob izidu vrtel tudi film, ampak je knjiga,ki po branju ne gre iz glave. <3 Priporočam. Ocena 5.

 2. Krofi 06/06/2017 18:40

  Tudi mene je spomnila na lepotico in zver :) Sam začetek me spominja na pravljico, kar mi je bilo zelo všeč. Moram pa priznati, da mi v drugi polovici zgodba izgubi nekaj iskrivosti.

 3. travniške cvetlice 05/07/2017 18:00

  po dolgem času ena res luštna

 4. neja 22/07/2017 7:22

  Obe knjigi Anne Campbell, ki sta do zdaj izšli, sta luštni. Upam, da bo še kakšna.

 5. Lady Starlight 23/07/2017 8:53

  Neja, se pridružujem tvojim željam. Res sta obe lepi. :)

 6. star 28/08/2017 20:46

  Kmalu izide še knjiga tretjega junaka Cam-a. Komaj čakam ;-)

Napiši komentar