Višavec

Višavec

Avtor: KERRIGAN BYRNE
Serija: Victorian Rebel, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Highlander

* * * * ½ 23 vote
Oceni knjigo:
5

Pravijo mu višavski demon. Strašni podpolkovnik Liam MacKenzie je znan po nadčloveški moči, mogočni postavi in ognjevitosti v bitki. Je vodja klana MacKenziejev, nepremagljivi markiz, ki je porazil sovražnike z besom in jezo barbarskih višavskih prednikov. Toda ko pride angleška guvernanta, da bi izobrazila njegova otroka, se mojster vojskovanja znajde pred najhujšim nasprotnikom … v igri ljubezni.

Kljub vsem pričakovanjem gospodična Philomena ni okroglolična postarana puščoba, pač pa presenetljiva lepotica bujnih oblin in čudovito polnih ustnic, ki Liama ne nehajo vznemirjati. Pametni mladenki, ki je ne prestraši ne groba moškost ne divjost njenega delodajalca, uspe ukrotiti njegova otroka, povrhu vsega pa tudi zver v Liamovi duši. Višavski demon je z vsakim dnem bolj naklonjen gospodični Meni – obenem pa tudi vse bolj sumničav. Le kaj skriva za tistimi smaragdnimi očmi? Kakšna mračna skrivnost jo je pripeljala pod njegovo okrilje? In kako bi lahko osvojil srce te čudovite ženske … ne da bi izdal samega sebe?

Komentarji:

  1. monique 01/06/2017 20:34

    Kot že rečeno je Kerrigan Byrne odlična. Knjiga ima kar težko tematiko, ampak se jo je pisateljica dobro lotila. Liam in Mena sta spet čudovit par. Oba imata svoje skrivnosti in demone iz preteklosti, ki ju nočejo pustitit pri miru, ampak skupaj vse razrešita. Všeč mi je bil tudi Menin odnos z njegovima otrokoma. Ne bi pa imela nič proti, če bi bila knjga malo daljša :)
    Komaj čakam, da prevedejo naslednji del o vojvodi, ker mi je že močno vzbudil zanimanje.

  2. neja 02/06/2017 11:07

    Vsi tri do zdaj izdane knjige so super, malce drugačne od običajnih zgodovinskih romanc, kar jih še požlahtni in tudi jaz komaj čakam naslednjo.

  3. Bučka 05/06/2017 17:10

    Pri Cestnem bojevniku sem nasla novo najljubso pisateljico. Pri Lovcu me je pritegnilo drugacno okolje, pri Visavcu pa me je to, da se zgodba dogaja na Skotskem Visavju, bolj motilo kot navdusilo. V tretjem delu je bilo tudi premalo zgodbe. Uzivala pa sem, ko sta se v dogajanje spet vkljucila Dorian in Christopher (sladko a prekratko).

    Takole pod crto: najboljsa je prva, potem pa je vsaka naslednja za kancek slabsa.

    Sicer komaj cakam na naslednjo. Vse tri so, ne glede na zgoraj napisano, dalec nad ctivom, ki ga obicajno prebiram na temu forumu.

  4. Lady Starlight 05/06/2017 18:15

    Ta avtorica je pa meni zlezla pod kožo, še zlasti z 2. in tem 3. delom. Prava mojstrica besede je. In kako živo zna vse prikazati, prav čutila sem ledene kopeli, ki jih je morala prenašati Mena in v 2. delu Christopherovo razklanost, ko je že skoraj držal roke na vratu Millie – noro, taka živa ubeseditev, kot jo ima ona, pa malokateri avtorici uspe.
    Komaj čakam nadaljevanj …

  5. Nika 14/03/2019 7:12

    Tudi meni je bila malo prekratka.Sele proti koncu se med junakoma zacne dogajati,potem pa tako hitro zakljuci.Mene zanima ali Philomena res ni mogla imeti otrok ali je bil njen (bivsi) moz tisti.Manjka se kaksnih 30 strani.

Napiši komentar