Zaljubljeni malopridnež

Zaljubljeni malopridnež

Avtor: SABRINA JEFFRIES
Serija: Sinful Suitors, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Art of Sinning

* * ½     28 vote
Oceni knjigo:
5

Ameriški slikar in razvpiti malopridnež Jeremy Keane se noče vrniti domov, da bi prevzel očetove posle. Raje potuje po svetu, okuša lepotice in išče modele za svojo izzivalno slikarsko mojstrovino. Ko nekega dne spozna Yvette Barlow, ugotovi, da je naravnost popolna za upodobitev. Odloči se, da bo na platno ujel uporniški duh in sapo jemajočo čutnost mlade dedinje.

Yvette, ki ji škandali niso tuji, privoli v Keanovo ponudbo – pod pogojem, da ji pomaga prečesati londonske bordele in poiskati žensko, ki je povezana z družinsko skrivnostjo. Toda njuno poslovno sodelovanje hitro preraste v ognjevito grešenje. Bosta našla pogum za večno ljubezen?

Komentarji:

  1. Sabina 02/06/2017 11:21

    Prebrala sem prvi dve knjigi iz te nove serije, pa mi ni toliko všeč. Ni take iskrivosti, kot pri drugi seriji.

  2. Lady Starlight 05/06/2017 18:32

    Strinjam se s Sabino, in ker mi je bila v prvi seriji avtorica tako všeč sem se noro veselila te serije, potem pa bila tako razočarana, da sem skoraj jokala. Že tematika mi ni, ni iskrivosti, humošnosti … prav prostaška je hipoma. Kot bi brala dve različni avtorici, ne vem, mogoče sem to vzela preveč osebno, ker je serija tako drugačna. Sem pa gledala na anketi, ki jo je naredila avtorica, pa ta tudi tam ni dosegla nekih bajnih rezultatov. Mogoče ji pač ni steklo najbolj.

  3. neja 06/06/2017 6:49

    Pridružujem se objavljenima mnenjema in te serije ne bom več brala naprej.

  4. mikica 06/06/2017 14:54

    Mučim se s tole knjigo in se pridružujem mnenju predhodnic. To ni to, kar sem pričakovala in drugih dveh verjetno res ne bom brala.

  5. Krofi 06/06/2017 18:34

    Najslabša iz te serije, naslednji dve sta dosti boljši.

Napiši komentar