Ukradeni poljub

Ukradeni poljub

Avtor: LISA KLEYPAS
Serija: Travis Family, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Blue-eyed Devil

* * * * ½ 20 vote
Oceni knjigo:
5

Hardy Cates, očarljiv in po skromnih začetkih zelo uspešen mož, je odločen, da se maščuje družini Travis. Ko nepovabljen pride k njim na poroko, pa niti najmanj ne pričakuje, da bo v temačnem kotičku ukradel poljub Haven Travis iz družine svojih zapriseženih sovražnikov. V življenju je storil marsikaj, na kar ni ponosen, toda zdaj se trudi otresti svoje preteklosti. Vendar to še zdaleč ne pomeni, da se lahko zaljubi v sovražnico, naj bo še taka lepotica.

 

Haven se prav tako izogiba Hardyju, saj ima še sveže strto srce, telo pa v modricah zaradi moškega, ki ga je imela za svojo veliko ljubezen. Prepričana je, da je z moškimi opravila, dokler je v skušnjavo ne zapelje nežni modrooki lepotec, ki se mu težko upre. In ko se pojavi grožnja iz Havenine preteklosti, je Hardy morda edini, ki jo lahko reši…

Komentarji:

  1. neja 29/07/2017 7:53

    LK izpostavi posledice nasilja v družini, kar ji več kot odlično uspe. Odlična zgodba, vredna branja!

  2. Sabina 18/08/2017 20:39

    Neja, se strinjam. Ukraden poljub je zelo lepa in pretresljiva zgodba o dveh zlomljenih dušah, ki ju poveže ljubezen.

  3. Melinda 27/08/2017 0:01

    Čisto navdušena! Hardy je moj nov junak! Zgodba čudovita….vredna mesta na moji knjižni polici ;)

  4. Taddie 06/11/2017 20:59

    Zelo lepa zgodba, polna čustvene topline (ne pri vseh likih, vendar pa pri tistih, ki štejejo). Sem ugotovila, da je tale toplina med ljudmi prav neka rdeča nit Lisinih knjig, njena značilnost pri pisanju. In jo imam zaradi te čustvene komponente še raje :-)
    Lisa je znala tudi v tej zgodbi resnično dobro preiti od težkih trenutkov do srečnega konca, junaki pa so zelo, zelo všečni, če seveda odštejemo Nicka in Vanesso.
    Priporočam!

  5. S.Girl 31/05/2018 14:02

    Prečudovita sodobna zgodba, ki pričara izpolnitev reka, da za dežjem (Nick) vedno posije sonce (Hardy) … Čeprav sem kar nekajkrat potočila solze zaradi početja njenega narcisoidnega bivšega moža (šmrk), se je zgodba nadaljevala s hitrostjo hitrega vlaka polnega ljubezni …

Napiši komentar