Poljubila sem grofa

Poljubila sem grofa

Avtor: JULIE ANNE LONG
Serija: Pennyroyal Green, 4.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: I Kissed an Earl

* * *     19 vote
Oceni knjigo:
4

Družina in bogastvo Violet Redmond sta morda res strah vzbujajoča, njeni lepoti ter navihanosti mogoče res ni para – toda zaradi njene zloglasne ljubezni do nagajivosti se držijo proč še najbolj neustrašni snubci. Samo Violet ve, kaj bi pogasilo njen nemir: moški, ki je ne bo na smrt dolgočasil, in pa namig, kaj se je zgodilo z njenim izginulim bratom. Niti sanjalo pa se ji ni, da bo oboje našla v moškem, čigar poreklo je vse prej kot ugledno.

Pravi ›divjak‹, si o novopečenem grofu Ardmayskem šepečejo dame v visoki družbi – pa čeprav obenem nasladno drhtijo. Angleški pankrt, ki je odraščal na odprtih morjih, se je namenil ujeti zloglasnega gusarja in se maščevati.

A čeprav mu Violetino prepričanje para živce, jo zaradi njenega poguma preprosto mora občudovati … in nazadnje kloniti pred njeno čutnostjo. Zdaj se moški, ki je izgubil vse, in dekle, ki ima vse, združita v strasti, ki se lahko konča le z izdajo … ali pa se spremeni v vse, o čemer sta kdaj sanjala.

Komentarji:

  1. neja 22/07/2017 7:29

    JAL zna zgodovinskim romancam dodati svoj pečat, zaradi česar si njene zgodbe bolje zapomnim. Violet mi bo najbolj ostala v spominu zaradi lupljenja krompirja, hihi.

  2. Lady Starlight 23/07/2017 8:49

    Ja, res super romanca, ta mi je bila od nje najbolj všeč. :)

  3. petra 06/12/2020 0:25

    Super romanca, priporočam celo serijo

  4. Ana 15/11/2023 8:42

    Čudovita romanca s pridihom morja. Najbolj mi je bilo všeč, kako sta se grof in Violet med sabo podžigala in spoznala kaj pomeni zvestoba, ljubezen in predanost.

Napiši komentar