Igra sovraštva

Igra sovraštva

Avtor: SALLY THORNE
Serija: novela
Zvrst: S

Org. naslov: The Hating Game

* * * * ½ 15 vote
Oceni knjigo:
5

NEMEZA:
- Nasprotnik alI tekmec, ki ga ne moreš preseči ali premagati
- Nekogaršnja poguba
- Joshua Templeman

Lucy Hutton in Joshua Templeman se sovražita. Ne samo, da se ne marata. Sovražita se. In brez najmanjše težave ali oklevanja jasno izražata svojo sovražno nastrojenost s celo vrsto obrednih pasivno agresivnih dejanj, medtem ko v pisarni sedita drug nasproti drugega, kjer delata kot pomočnika direktorjev založbe.

Lucy ne razume Joshuove mrakobnosti, zategnjenosti in zavzetosti za delo. Joshua pa je očitno zbegan ob Lucyjinem stilu oblačenja, njenem čudaštvu in večnem optimizmu. Zdaj se borita za isto delovno mesto in njun boj se izjemno zaostri. Lucy noče popustiti, saj bi jo to utegnilo stati sanjsko službo … Hkrati napetost med Lucy in Joshuo doseže vrelišče in Lucy ugotovi, da morda ne sovraži Joshue. In morda tudi on ne sovraži nje. Ali pa gre vendarle spet za neko novo igro …

Komentarji:

 1. neja 23/07/2017 8:20

  Zabavno za umret! Cista petka!

 2. travniške cvetlice 30/08/2017 9:01

  krasna, nabrita, takoj prebrana.

 3. Sabina 15/09/2017 10:50

  Igra sovraštva je osvežujoča sodobna romanca, ki te takoj prepriča z duhovitimi dialogi in zelo opaznimi iskricami, ki letijo med Lucy in Joshuo. Josh je izredno zadržan in natančen, Lucy pa je njegovo nasprotje. Njuni vsakodnevni nesporazumi kmalu prerastejo v nekaj neverjetnega … med sovraštvom in ljubeznijo je tanka črta.
  Romantično, izvirno in navihano branje!

 4. Bučka 11/10/2017 9:36

  Med sovraštvom in zaljubljenostjo je tanka linija. Glede na res hudo zbadanje in prav nesramen odnos pa je kar presenetljivo (v knjigi seveda možno), da sta zmogla spremeniti “svojo” igro v ljubeč odnos.
  Epilog, morda?
  Meni je bila knjiga všeč.

 5. monique 09/03/2018 13:40

  Ne vem točnno, kaj sem jaz zgrešila v tej knjigi. Vsem je tako blazno všeč, meni pa se je zdela boleče povprečna in nezanimiva. No saj, imamo pač različne okuse. Vse čestitke pa avtorici za tako uspešen prvenec.

Napiši komentar