Čisto vsaka stvar

Čisto vsaka stvar

Avtor: SAMANTHA YOUNG
Serija: Hart's Boardwalk, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Every Little Thing

* * * *   24 vote
Oceni knjigo:
4

Bailey Hartwell ima vse – uspešen posel, dobre prijatelje in resnega fanta … Čeprav se zdi, da njuno razmerje, ki ga po desetih letih še vedno ni okronala zaroka, postaja nekoliko enolično. Umirjeno življenje ji na glavo obrne nadležni, a zapeljivi poslovnež Vaughn Tremaine. Prepričana je, da je nekdanji Newyorčan vzvišen in jo ima za manjvredno malomeščanko, dokler ji ob neki priložnosti ne pokaže, da je pravzaprav zelo ljubezniv moški.

Vaughn občuduje Baileyjino svobodomiselnost, neodvisnost in zvestobo. Medtem ko njegovo hrepenenje po njej iz dneva v dan narašča, ji tudi vedno bolj nasprotuje. Pri čisto vsaki stvari. Ker se boji, da jo bo prizadel, jo zavrne. Kmalu spozna, da je storil največjo napako v življenju. Zdaj se mora boriti za Bailey in tisto, za kar je mislil, da sploh ne potrebuje.

 

Komentarji:

  1. Sabina 24/09/2017 21:12

    Luštno branje, mi je pa bila prva zgodba za odtenek boljša.

  2. neja 25/09/2017 7:14

    Meni je bila pa ta malce bolj všeč, v bistvu prav luštna, toda s presežkom Ulic se ne da primerjat ne prve ne druge s te serije.

  3. S.Girl 19/11/2020 9:06

    K R A S N A Tudi meni za odtenek bolj všečna zgodba odvita med Vaughnom in domačinko Bailey. Komaj čakam zgodbo Dahlie McGuire in Michaela Sullivana ter zgodbo Emery Saunders in Jacka Devlina …

  4. Narcisa 12/02/2023 22:55

    Ups…brala dvakrat. Ampak vseeno do konca. Luštno branje.

Napiši komentar