Darilo

Darilo

Avtor: JOHANNA LINDSEY
Serija: Malory Family, 6.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Present

* * * ½   11 vote
Oceni knjigo:
4

Ko se vsa družina Malory za božič zbere v Haverstonu, se od nekod pojavi skrivnostno darilo. Z njim se začne odstirati nežna in viharna zgodba o ljubezni med drugim markizom, Christopherjem Maloryjem, in temno cigansko lepotico Anastazijo, ki išče izhod iz dogovorjenega zakona z nasilnežem.

Med čednim angleškim lordom in eksotično mladenko takoj vzplamti ljubezen, toda Christopher se nikoli ne bi mogel poročiti z žensko tako nizkega stanu. A znano je, da se v tem prazničnem času miru in podarjanja in ljubezni dogajajo tudi čudeži.

Tako se dva izjemna človeka, ki ju razdvajajo okoliščine njunega rojstva, spustita v strasten ples kljubovanja in odločnosti, njuna veličastna romanca nekega davnega božiča pa pusti dragocene nasvete tudi prihodnjim generacijam Maloryjevih – in vsem, ki si drznejo sanjati.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 24/09/2017 22:51

    Iz celotne serije mi je ta najljubpa, joj, kako mi je žal, da ni daljša. Cristopherjeva in Anastazijina zgodba je prav čarobna.

  2. mikica 07/11/2017 16:00

    Oh kako se vleče na začetku… naštevanje imen gor in dol, vedno več oseb na kupu, … mučenje. Zdaj, ko sem prebrala kometar od Lady , jo bom vseeno poizkusila prebrati do konca, obupala sem ravno pri odprtem darilu.

  3. Lady Starlight 08/11/2017 10:47

    Mikica, poskusi, začne se odvijati šele, ko nastopi zgodba Anastazije in Christopherja, zaradi njiju je meni posebna. <3

  4. Travniske cvetlice 12/02/2018 22:48

    Mestoma se je zel vlekla. Nikakor se ne spelje zgodba.

Napiši komentar