Ljubeznivi falot

Ljubeznivi falot

Avtor: ELIZABETH HOYT
Serija: Maiden Lane, 9.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Sweetest Scoundrel

* * * ½   11 vote
Oceni knjigo:
3

ONA NAMERAVA PREVZETI VAJETI

Ko pretirano občutljiva in varčna Eve Dinwoody pride v Harte’s Folly, da bi nadzirala bratovo naložbo, jo zanima le posel. Obveže se, da bo v najpomembnejšem zabaviščnem vrtu v vsem Londonu skrbela za finančne zadeve, vendar ji pri tem preglavice povzroča živce parajoči robatež, ki se ne pusti nadzirati.

ON JE GLAVNI

Opolzki in predrzni Asa Makepeace nima časa za skopuško čistunko, kakršna je Eve. Upravitelj zabaviščnega vrta, iz katerega kar vre življenjska sila, ima že tako polne roke dela s samoljubnimi sopranistkami in muhastimi tenorji. Niti slučajno ne bo dopustil, da mu ukazuje neka gospodovalna plemkinja – pa naj ga še tako privlači.

A LJUBEZEN PREMAGA OBA

Kljub temu da z gledališčem nima izkušenj in da se mora na vsakem koraku spopadati z Aso, je Eve odločena, da iz Harte’s Follyja naredi veliko uspešnico. Vendar bolj kot se trudi trmoglavega razuzdanca spravljati v red, teže se upira njegovemu zapeljivemu šarmu in surovi privlačnosti. Tlečemu ognju med njima ne moreta več ubežati in prava norost bi bila, če bi se ga trudila pogasiti …

Komentarji:

  1. Lady Starlight 24/09/2017 22:53

    Brez besed … očarana!

  2. neja 25/09/2017 7:11

    Brati EH sem se že skorajda naveličala, potem pa sem dobila v roke ta del in spet UŽIVALA!

  3. monique 25/09/2017 9:15

    Eva in Asa sta bila zanimiv in posrečen par. Res sem se zabavala ob njunih dialogih. Na koncu se je sicer vse skupaj malo prehitro razpletlo, ampak je bilo vseeno čudovito. Sploh pa mi je bilo všeč družinsko srečanje Makepeacevih :)

Napiši komentar