Sladka zamenjava

Sladka zamenjava

Avtor: KYLIE SCOTT
Serija: Dive Bar, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Twist

* * * ½   19 vote
Oceni knjigo:
5

Ko njegov mlajši brat izgubi zanimanje za spletne zmenkarije, se vroči, bradati in nadarjeni točaj Joe Collins odloči, da se bo prijavil v bratov profil z namenom, da ga izbriše, dokler ne opazi njenega profila.

Alex Parks je zabavna, prijazna in skoraj vse, kar je iskal pri ženski. Kot bi mignil, si začneta predano dopisovati in drug drugemu zaupata najtemnejše skrivnosti … razen tiste, ki je zares pomembna.

In kadar gre za ljubezen, je iskrenost boljša od izkrivljene resnice.

Komentarji:

  1. Vrtnica 12/10/2017 12:00

    Čudovita
    Upam da je se kaj nadaljevanja

  2. Sabina 04/11/2017 16:09

    Sladka zamenjava je luštno branje, vendar kot sem že povedala, tale serija mi ni tako dobra kot prejšnja. Nekaj mi pri obeh zgodbah sfali. Zlasti pogrešam malo več zapletov, iskric in pravih emocij. Če pa vse to odmislim, pa mi je bila zgodba vseeno všeč (dala bi ji štirico). Liki so realistični, njihovi dialogi duhoviti, Joe pa je zlat dečko, ki je preveč prijazen za svoje dobro. Namignem lahko še toliko, da se pojavi na hitro še Mal iz Stage Dive.
    Končna ocena: Sladka zamenjava je lahkotno in zabavno branje, primerno ravno za jesenske dolge večere. Že zaradi Joeja se splača prebrati tole sladko zgodbo.

  3. travniške cvetlice 07/11/2017 16:31

    meni je bila krasna.

  4. Narcisa 15/03/2023 8:21

    Tudi meni je bila zgodba všeč. Čez vse je bil Joe, Pravo nasprotje, pa njegov brat. Tudi mini zgodbica o Alex in Val, ki se dotakne trenutne “sodobnosti”.

  5. Narcisa 20/08/2023 18:10

    Ups…prebrano .Luštna in zabavna zgodba. Druga serija se mi zelo vleče.

Napiši komentar