Vojvodova drzna odločitev

Vojvodova drzna odločitev

Avtor: ANNA CAMPBELL
Serija: Sons of Sin Trilogy , 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: What a Duke Dares

* * *     24 vote
Oceni knjigo:
3

Katera ženska pri zdravi pameti bi odklonila snubitev čednega vojvode Sedgemoorskega? Prav to je naredila gospodična Penelope Thorne. Camdena Rothermera je poznala že od otroških let, vedela pa je tudi, da bi s seboj v zakon prinesla le škandal.
Cam ni mogel verjeti, da je Penelope zavrnila njegovo snubitev. Ko se je odločila, da bo zlobnim jezikom navkljub pobegnila v Evropo, ji tega ni mogel preprečiti. Mislil je že, da jo je prebolel, nato pa ga je njen brat na smrtni postelji prosil, naj jo poišče in pripelje domov …
V London se bosta z neomadeževanim ugledom vrnila le, če se bosta po poti pretvarjala, da sta poročena. Morala se bosta torej poljubljati, kakor da mislita resno, in si celo deliti posteljo – dokler ne bo nemogoče ugotoviti, kje se konča predstava in začne pristno poželenje …

Komentarji:

  1. Lady Starlight 24/09/2017 22:54

    Tale me je majčkeno razočarala, to pa predvsem zato, ker mi je bila junakinja, tako naporno ženšče, ozkogledo, vase zatrapano, z ničemer se ji ni moglo nagoditi … škoda, ker prvi dve knjigi od nje sta mi bili nadvse všeč.

  2. Travniske cvetlice 12/11/2017 23:24

    Po dolgem casu, mi je prav pasala ena klasicna zgodovinska romanca. Prijatelja iz otrostva…..krasna

  3. Nika 30/04/2019 20:11

    Meni je bila zgodba super,me je pa motilo to preskakovanje na Harryja in Sophie.Ravno pades v zgodbo,obrnes stran v pricakovanju,potem pa spet prekinitev.Tudi od Harryja in Sophie mi je dobra zgodba ampak mogoce za v drugo knjigo.

Napiši komentar