Razgaljena preteklost

Razgaljena preteklost

Avtor: LISA KLEYPAS
Serija: Travis Family, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: x

* * * *   26 vote
Oceni knjigo:
4

Teksaškemu poslovnežu Jacku Travisu se je težko upreti. Je bogat, neustrašen in vajen držati vajeti v svojih rokah. Ko se pred vrati njegove pisarne pojavi ženska z otročičkom, ki naj bi bil njegov, je osupel bolj, kot je pripravljen pokazati. Ella Varner mu pojasni, da je njena sestra pred kratkim rodila in zapustila sinka, ki naj bi bil njegov. Jack skoraj doživi kap, ko mu predlaga, naj opravi test očetovstva.
Je test očetovstva tisto, kar bo postavilo stvari na svoje mesto?
Če je Jack res oče, bo skrbel za otročička? Se bo Ella fantičku pripravljena odreči?
In kaj, če ji srce tega ne bo dopustilo? Ella o tem raje ne razmišlja …

 

Komentarji:

  1. neja 27/10/2017 10:15

    Vsaka iz te serije se mi zdi boljša. Navdušena sem in komaj čakam naslednjo.

  2. Sabina 27/10/2017 13:35

    Lepa, ampak vseeno sem pričakovala nekaj več.

  3. Taddie 06/11/2017 21:03

    Meni je bila všeč tudi ta. Ima morda malce počasnejšo zgodbo, z malo manj dogajanja – saj ne, da se ne bi dogajalo, le zgodba teče počasneje, a ji tak stil paše :-) Jack me je zelo pozitivno presenetil, itak pa so mi tile moški stare šole zelo pri srcu, hehhe, Ella pa je zelo všečna junakinja, da ne govorimo o malem Luku, ki ga prav moraš vzljubiti – Lisa je tako lepo, doživeto opisala Ellina čustva do njega, da sem čutila z njo :-)

  4. S.Girl 13/06/2018 9:37

    Tudi zgodba o Jacku Travisu in njegovi ženski, ki ga je vzljubila zaradi njega samega in ne zaradi njihovega denarja, je bila prečudovita … Najboljši trenutek zgodbe je bila zame Jackova snubitev … THE BEST … Pisemce v skodelici za kavico …Jeeeee, rekla je JAAAA :-) (no, mene je moj dragi mož zasnubil na Valentinovo, ko me je v škatlici s srčkastimi čokolatinkami presenetil z na lističem z računalniško pisavo zapisanimi besedami o večni ljubezni) …

Napiši komentar