Ljubezen pod krinko

Ljubezen pod krinko

Avtor: JULIE JAMES
Serija: FBI / US Attorney, 7.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: The Thing About Love

* * *     25 vote
Oceni knjigo:
5

Jessica Harlow in John Shepherd, agenta FBI, imata skupno preteklost. Bila sta namreč sošolca – ali bolje rečeno nasprotnika, ki se nista prenašala. Šest let kasneje pa ju določijo kot partnerja v zelo zahtevni operaciji pod krinko.

Za nobenega od njiju ne bi mogli najti slabšega časa za delo z najhujšim nasprotnikom. Jessica se je pravkar ločila od hollywoodskega producenta, zaradi česar išče možnost za nov začetek in v tej operaciji novo priložnost, da se dokaže.

John pa je le še korak pred uresničitvijo življenjskih sanj, da bi postal del ekipe FBI za reševanje talcev. Če bosta hotela ujeti korumpiranega floridskega politika, bosta morala sodelovati.
Vendar pa se, ko sta ujeta v snobovskem hotelu na plaži in prisiljena preživljati skupaj več časa, kot jima je ljubo, začnejo med njima kresati iskre … najprej besedne, potem pa …

Komentarji:

  1. neja 15/01/2018 7:38

    Vse knjige Julie James so super in ta ni nobena izjema. Toplo priporočam!

  2. lidija 18/01/2018 11:06

    Krasen zaplet – ko se srečata bivša sošolca, ki sta na usposabljanju tekmovala, kdo bo najboljši, pa se pri tem nista zavedala iskric, ki so se rojevale ob tem – se še dodatno zaplete ob preselitvi junakinje, da bi obrnila nov list v življenju. Če želita delovati pristno, morata v tajni nalogi tesno sodelovati. In iskrice niso ugasnile.
    Kot vedno, lepa zgodba.

  3. Travniske cvetlice 12/02/2018 22:44

    Njene knjige so super. Iskrive in taksne, katetih vsebino si zapomnes.

  4. star 18/02/2018 18:30

    Vsaka njena knjiga me navduši! Res so iskrive, hudomušne,…Toplo priporočam!

  5. S.Girl 09/04/2018 7:18

    Vedno znova navduši …

Napiši komentar