Pet načinov padca

Pet načinov padca

Avtor: K.A.TUCKER
Serija: Ten Tiny Breaths, 4.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Five Ways To Fall

* * * ½   23 vote
Oceni knjigo:
3

Včasih se ne moreš spremeniti – včasih pa se preprosto ne želiš.Reese MacKay, dekle z vijoličastimi lasmi in ostrim jezikom zelo dobro ve, kaj pomeni sprejemati napačne odločitve. Ob nenadni ločitvi, ki jo pretrese do obisti, se odloči, da bo temu naredila konec. Preseli se v Miami, kjer bi rada zaživela odgovorno življenje, in zelo dobro ji uspeva … če pozabimo na ponižujočo afero za eno noč v Cancúnu.

Nogometna štipendija in zabave z vročimi dekleti? To je načrt Bena Morrisa. Kaj pa, ko si zlomi koleno in s tem uniči nogometno kariero? To ni bilo v načrtu. K sreči je Ben bister, čeden in pravi magnet za ženske. Po treh letih usklajevanja šolanja s službo varnostnika v plesnem klubu Penny je pripravljen na novo življenje v resni službi.
A kaj, ko se tam znajde v pisarni skupaj z noro in vročo žensko iz Cancúna. Na to seveda ni pomislil.

Če je Ben zares bister, se ne bo zapletal z Reese, ki je šefova krušna hči. Šef pa je vsem dal jasno vedeti, da romantičnih zvez med zaposlenimi ne dovoli. Da ne govorimo o tem, da o njej krožijo govorice, da je težava na dveh nogah. Problem je le v tem, da Bena privlačijo težave, še posebej če so čedne …

Komentarji:

  1. Lady Starlight 10/01/2018 7:37

    Odlična, kakor že vse njene do sedaj.

  2. Sabina 18/01/2018 12:55

    Zelo lep zaključek serije. Jaz bi še. :)

  3. Travniske cvetlice 22/01/2018 21:24

    Krasna. Jaz bi tudi se.

Napiši komentar