Dekle iz Summer Hilla

Dekle iz Summer Hilla

Avtor: JUDE DEVERAUX
Serija: Summer Hill , 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: The Girl from Summer Hill

* * * ½   10 vote
Oceni knjigo:
2

Summer Hill, mestece, kjer se za kulisami priprav na priredbo Prevzetnosti in pristranosti Jane Austen vse vrti okoli ljubezni, je prizorišče nove knjige avtorice knjižnih uspešnic Jude Deveraux.

Na oder stopi Elizabeth Bennet. Kuharska mojstrica Casey Reddick je do grla sita moških. Ko se preseli v šarmantni Summer Hill, pusti za sabo zahtevnega šefa znane restavracije in razmerje, ki se je končalo zaradi fantove ljubosumnosti. Malce miru in tišine na slikoviti plantaži Tattwell je prav tisto, kar potrebuje za nov začetek. Toda spokojnosti je konec nekega meglenega jutra, ko na verandi zagleda čudovitega golega moškega.

Na oder stopi gospod Darcy. Tate Landers, hollywoodski ljubljenec žensk in lastnik Tattwella, se je dolgo branil obiska domačije prednikov. Zato še zdaleč ni navdušen nad žensko, ki opreza za njim iz hišice za goste. Casey po pomoti zamenja za fotoreporterko, a njegova razboritost, ki s filmskega platna tako zelo privlači ženske, nanjo naredi zelo slab prvi vtis.

Zgodba počasi postaja zanimiva. Iskrice kar letijo, ko Casey prepričajo, da v odrski priredbi Prevzetnosti in pristranosti odigra vlogo Elizabeth Bennet, Tate pa je gospod Darcy. Potreben je samo bežen dotik in Casey čuti brnenje po celem telesu. Toda potem ji Tatov nekdanji svak pove nekaj zastrašujočih zgodb o njem. Casey je vznemirjena in zmedena, a ker se zaljublja v Tata, mora vedeti predvsem eno: ali je intenzivna, nedvoumna kemija med njima resnična, ali pa je zgolj predstava, ki se zaključi s padcem zavese?

Komentarji:

  1. neja 15/01/2018 7:58

    Prebrala sem že kar nekaj, knjig, ki so me spominjala na Prevzetnost in pristranost. Kljub temu, da je pisateljica vpletla Jane Austen, pa v tej zgodbi najdem le zelo površinsko podrobnost med glavnima junakoma v obeh romancah. Drugače pa se knjiga lepo bere.

  2. Travniske cvetlice 07/02/2018 12:37

    Ni slaba, se pa malo vlece.

Napiši komentar