Kaj vse sem storila za vojvodo

Kaj vse sem storila za vojvodo

Avtor: JULIE ANNE LONG
Serija: Pennyroyal Green, 5.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: What I Did For a Duke

* * *     41 vote
Oceni knjigo:
4

Že leta je v središču vsemogočih čenč, toda od vseh govoric, ki krožijo o skrivnostnem in strah vzbujajočem Alexandru Moncrieffu, vojvodi Falconbridgeu, je elita prepričana le o nečem: samo bedaki si ga drznejo razjeziti. In ko Ian Eversea stori točno to, se Moncrieffe domisli popolnega maščevanja – zapeljal bo Ianovo nedolžno mlajšo sestro Genevieve. Osvojil bo njeno srce … nato pa ga poteptal.

Genevieve pa je popolno nasprotje tistega, kar je pričakoval: mirna in resna mladenka je v resnici strastna in pametna, poleg tega pa ne skopari s pikrimi pripombami. In čeprav je tudi ona slišala marsikaj o vojvodovi temni preteklosti, je en goreč poljub dovolj, da se znajde v svetu nepredstavljive čutnosti in se slej ko prej sooči z vprašanjem: ali sploh je kaj, česar ne bi storila za vojvodo?

Komentarji:

  1. neja 28/01/2018 9:22

    Mislim, da si knjiga zasluži več zvezdic, ne samo dve. Še posebej bi izpostavila zabaven začetek in drzne pogovore glavnih junakov.

  2. Lady Starlight 30/01/2018 21:39

    Več kot strinjam se z nejo, kako lepo je presenetila ta knjiga. Ta vražji vojvoda je junak, s katerim se lahko kosa malokateri – vražji, malopriden, iskriv, nadvse spetkarski … in osupljivo privlačen. Res ga dobro opiše rek – Vojvoda zmaga tudi, ko izgubi. ;) Priznam, da sem se skorajda zatrapala vanj. Sama nisem pretirana ljubiteljica knjig JAL – ampak tale, tale je pa fenomenalna in res si zasluži visoko oceno. Sama dajem petico.

  3. Irena 11/06/2021 21:37

    Sem upoštevala mnenja za predhodne zgodbe, zato sem začela šele s to knjigo in mi je bila kar všeč, dialogi so res simpatični in se mi ni bilo težko vživeti v zgodbo. Bom še prebrala katero od knjig te pisateljice. Ocena: 4*.

  4. ANIMINA78 11/12/2023 13:17

    Romantični roman kot se šika. Ocena 5.
    Vse ima: duhovite, več kot duhovite dialoge, neverjeten prikaz kemije med glavnima likoma, in tudi lepa ljubezenska zgodba. Od začetka do konca.

Napiši komentar