Grofova igra zapeljevanja

Grofova igra zapeljevanja

Avtor: LAURA LEE GUHRKE
Serija: Girl-bachelor, 4.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: With Seduction in Mind

* * * ½   13 vote
Oceni knjigo:
4

Njen predlog … Za mlado žensko brez družinskih vezi, ki mora delati, da preživi, je v londonski družbi zelo težko. Povrhu vsega Daisy Merrick že zelo pogosto odpuošajo iz službe. Ko ta gospodična brez dlake na jeziku znova pristane na cesti, se domisli načrta, ki bi ji lahko omogočil prihodnost, o kakršni si niti sanjati ne upa.

Samo eno manjšo težavo ima. Njen uspeh je v celoti odvisen od najbolj popadljivega, najbolj nemogočega in neomajnega človeka, kar jih je kdaj spoznala.

Njegova rešitev … Sebastian Grant, grof Avermore, je najzloglasnejoi angleški pisatelj. Vsem dobro znani razvpitež, ki ga veliko bolj zanimajo igre kot delo in ki nima niti najmanjšega namena sodelovati z Daisy, ki se z neumnim načrtom pojavi na njegovem pragu. Izzivalna lepotica z ognjeno rdečimi lasmi tako silovito vzdrami njegove čute, da se Sebastian zave, da obstaja samo en način, da jo ustavi. Zapeljevanje.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 20/03/2018 15:13

    Ta pisateljica pa moram reči, da mi je iz knjige v knjigo boljša … čudovita zgodba, izjemna karakterja, res sem uživala pri branju. :)

  2. barbara 05/04/2018 12:50

    Res je. Vsaka njena knjiga je boljša. Upam da bo še kakšno nadaljevanje…

  3. Lady Starlight 06/04/2018 6:54

    Barbara, mislim, da je ta zadnja v seriji. :)

  4. star 06/05/2018 21:52

    Preprosto čudovita in zadnja v seriji :-(

Napiši komentar